ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με γκολ στο 4.10 από τη League B

Ο επιθετικός της Φινλανδίας Τζόελ Ποχγιάνπαλο μετά τη μεγάλη χαμένη του ευκαιρία κόντρα στη Ρουμανία σε αγώνα για το Nations League 2022/23
Ο επιθετικός της Φινλανδίας Τζόελ Ποχγιάνπαλο μετά τη μεγάλη χαμένη του ευκαιρία κόντρα στη Ρουμανία © 2022 VADIM GHIRDA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια της Ρουμανίας με το Μαυροβούνιο και της Βοσνίας με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της League B.

Τα πάντα ανοιχτά είναι στον τρίτο όμιλο της League B στο Nations League 2022/23, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές ο πρώτος με τον τέταρτο απέχουν μόλις δύο βαθμούς.

Στο Βουκουρέστι, η Ρουμανία υποδέχεται το Μαυροβούνιο (21:45 Novasports News, Live από το SPORT24) με στόχο να κάνει το 2/2 εντός έδρας, μετά το αγχωτικό 1-0 (30') επί της Φινλανδίας.

Ρουμανία - Μαυροβούνιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Ρουμάνοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο μετά τις ήττες σε Ποντγκόριτσα και Ζένιτσα, όμως στο τρίτο ματς του ομίλου έβγαλαν αντίδραση. Έπαιξαν σε πολύ υψηλή ένταση για μισή ώρα, έχοντας δοκάρι, πέναλτι και γκολ. Στη συνέχεια βέβαια, έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος και στάθηκαν τυχεροί σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, όπου η Φινλανδία θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Το ζητούμενο πάντως επετεύχθη, με τον Εντι Ιορντανέσκου να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη ως ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας, μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες (0-1-3).

Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του, προέρχεται από το 1-1 με τη Βοσνία. Είχε δοκάρι στο 41' για να προηγηθεί, έμεινε πίσω στο σκορ στο 62', όμως στο τελευταίο 20λεπτο φάνηκε ότι έχει περισσότερες δυνάμεις και δικαίως ισοφάρισε στο 77'. Μάλιστα, στο 84' λίγο έλειψε να φέρει τελείως τούμπα το ματς.

Το δυσάρεστο νέο για τον Μιόντραγκ Ραντούλοβιτς είναι ότι τραυματίστηκε ο άσος της Λάτσιο, Ανταμ Μάρουσιτς. Πρόκειται για τον κορυφαίο και πιο επικίνδυνο παίκτη του Μαυροβουνίου. Αυτός ισοφάρισε στο παιχνίδι με τη Βοσνία, αυτός είχε και την ευκαιρία για να κάνει το 2-1.

Το Μαυροβούνιο ούτως ή άλλως δυσκολεύεται να σκοράρει εκτός έδρας, αφού στα τελευταία πέντε ματς, τα κατάφερε μόνο με το αδύναμο Γιβραλτάρ. Την προηγούμενη εβδομάδα στο Ελσίνκι, τελείωσε το παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία μόνο με έξι τελικές. Ελλείψει και του Μάρουσιτς, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα απόψε.

Ούτε η Ρουμανία φυσικά πετάει φωτιές επιθετικά. Στα τελευταία 13 ματς μετράει 11 Under 2,5. Επίσης, στις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις της με το Μαυροβούνιο, από το 2016 και μετά, το Under 2,5 δεν έσπασε ποτέ.

Στο 1.60 να σημειωθούν μέχρι δύο γκολ. Αν ρισκάρουμε και στο combo με το No/Goal, αποκλείσουμε δηλαδή το 1-1, ανεβαίνουμε σε τιμές άνω του 2.00. 12/14 No/Goal μετράει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας, στα τελευταία παιχνίδια του.

Βοσνία - Φινλανδία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αμφίρροπο ματς αναμένεται στη Ζένιτσα ανάμεσα στη Βοσνία και τη Φινλανδία (21:45 Novasports Prime , Live από το SPORT24). Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες είχαν φέρει ισοπαλία 1-1 με τους Βόσνιους να ισοφαρίζουν στο 93' με τον Πρέβλιακ.

Για την ομάδα του Μάρκου Κάνερβα αυτό είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς εκτός έδρας, μετά την ήττα στο Βουκουρέστι. Οι Φινλανδοί στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαν σε τρεις περιπτώσεις να ισοφαρίσουν τη Ρουμανία, αλλά δύο φορές ο Ποχγιάνπαλο (51', 87') και μία ο Λουντ (82') δεν τα κατάφεραν, σχεδόν εξ επαφής με την εστία.

Η Φινλανδία αναμένεται πεισμωμένη και θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει σε τροχιά ανόδου. Η Βοσνία οδηγεί την κούρσα ούσα αήττητη, αλλά οι εμφανίσεις της μέχρι στιγμής δεν είναι πειστικές.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκεί, η Φινλανδία είχε κερδίσει με 3-1 στη Ζένιτσα και είχε φέρει 2-2 στο Ελσίνκι. Το Goal/Goal επαληθεύεται στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους και δεν αποκλείεται το σερί να συνεχιστεί, αφού και οι δύο αντίπαλοι έχουν γερά χαρτιά μεσοεπιθετικά. Η μεν Βοσνία τους Τζέκο (Ιντερ), Κρούνιτς (Μίλαν), Πιάνιτς (Μπεσίκτας), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Πρέβλιακ (Εουπεν) ή δε Φινλανδία τους Πούκι (Νόριτς), Ποχγιάνπαλο (Ρίζεσπορ) και Λουντ (Μινεσότα).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρουμανία – Μαυροβούνιο: Under 2,5 & No/Goal (απόδοση 2.05), 21:45
  • Βοσνία – Φινλανδία: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ