BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Για τη νίκη ηρεμίας η Μπαρτσελόνα, γκολ σε Μπιλμπάο και Κηφισιά

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ 2023 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Παιχνίδι με τρία bets με αποδόσεις από 3.75 έως 4.75 από το κουπόνι του Σαββάτου

Στην Ισπανία και τη La Liga το βασικό ενδιαφέρον, ξεκινάμε από το Βαλένθια – Μπαρτσελόνα. Έντονη η πίεση στη δεύτερη μετά την ήττα από τη Ζιρόνα, που την έφερε στο -7 από την κορυφή. Προς το πρόσωπο του Τσάβι το μεγαλύτερο μέρος της πίεσης, οι παίκτες πάντως τον στηρίζουν και θα κοιτάξουν να βρουν μια νίκη ηρεμίας.

Ζόρικα τα πράγματα εξωαγωνιστικά στη Βαλένθια, δεν υπάρχει... σάλιο για προσθήκες παρά τις εκκλήσεις του Μπαράχα προς μια τέτοια κατεύθυνση. Η σεζόν της τουλάχιστον δείχνει ήρεμη μέσα στο γήπεδο, άνετα στέκεται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, μακριά από μπλεξίματα σαν τα περυσινά. Έχει λογική επομένως το διπλό, η Μπαρτσελόνα μάλλον το χρειάζεται περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, κρατάμε τα λίγα κόρνερ. Προτελευταία στην κατηγορία σε αριθμό συνολικών κόρνερ η Βαλένθια (8,25 ανά αγώνα) και η Μπαρτσελόνα με τη σειρά της δεν τα σπάει στον τομέα αυτό, με 9,69 ανά αγώνα. Επιλογή μας το Under 10 κόρνερ.

Τέλος, αρκετά νευρικά τα παιχνίδια της Βαλένθια, στο τελευταίο ειδικότερα με τη Χετάφε βγήκαν επτά κίτρινες και δύο απευθείας κόκκινες κάρτες. Η πίεση της Μπαρτσελόνα μπορεί να συντελέσει σε ένα τέτοιο ματς, κλικ στο Over 5,5 κάρτες. Το 4,75 αγγίζουν οι τρεις αυτές επιλογές σε bet builder.

Δεύτερο ματς από την Ισπανία το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάχη Ευρώπης ανάμεσα σε δύο ομάδες που κάνουν γκελ στο μάτι, με κάποια θεματάκια οι Βάσκοι και ίσως η Ατλέτικο να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο τα γκολ μοιάζουν πιο ασφαλή σε ένα τόσο οριακό ζευγάρι. Κρατάμε το Goal/Gol στο 1.70.

Ενδιαφέρον έχει εδώ και το anytime του Αντουάν Γκριεζμάν. Σούπερ σεζόν βιώνει ο 32χρονος Γάλλος σταρ, εξαιρετική η σχέση του με τα δίχτυα κόντρα στην Μπιλμπάο, σκόραρε πέρυσι και στα δύο μεταξύ τους ματς, αμφότερα νίκες της ομάδας του με σκορ 1-0. Τσιμπημένο το anytime του στο 3.75, σε συνδυασμό με το Goal/Goal πιάνουμε το 4.75.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για την τρίτη μας επιλογή από το Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα. Σούπερ εξάποντο παραμονής, με νέο τεχνικό τον Δανό Ντέιβιντ Νίλσεν η Κηφισιά. Επιθετικογενής τεχνικός, αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή μετά την απομάκρυνση του Αναστασίου. Ισόβαθμος ο ΠΑΣ, ο οποίος μετρά τουλάχιστον τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς.

Τεράστια η πίεση για αποτελέσματα και στις δύο πλευρές, η Κηφισιά με τις ευλογίες του Νίλσεν μπορεί να βρει σκορ στην έδρα της. Μονάχα μια φορά έχει κρατήσει εξάλλου το μηδέν ο ΠΑΣ φέτος, συνήθως όμως βρίσκει κι εκείνος ένα γκολ. Μια χαρά το Goal/Goal στο 2,00.

Μπορούμε επίσης να ψάξουμε το "περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο", κυρίως λόγω της συμπεριφοράς της Κηφισιάς. Μονάχα ένα γκολ έχουν πετύχει στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων τους οι νεοφώτιστοι, 11 στο δεύτερο κι αυτό λέει πολλά. Οι δύο επιλογές αυτές συνδυασμένες αγγίζουν το 3,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal & να σκοράρει ο Γκριεζμάν (απόδοση 4.75), 17:15
  • Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal & περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (απόδοση 3,75), 17:30
  • Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: 2 & Under 10 κόρνερ & Over 5,5 κάρτες (απόδοση 4,75), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ