ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι για όλα τα γούστα στις μικρές κατηγορίες

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τέσσερις δυνατές επιλογές από τις χαμηλές κατηγορίες της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Γεμάτο το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Σάββατο. Το μεσημέρι με τρεις αναμετρήσεις που παίζουν όλες την ίδια ώρα (14:00) και το βράδυ με το Αννόβερο που παίζει εκτός έδρας.

Ξεκινάμε με το Μαγδεμβούργο – Φορτούνα, δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους και φιλοδοξίες. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τη Φορτούνα, αντιμετωπίζει μια ομάδα με 7 βαθμούς στα τελευταία της τρία και με “παράσημο” το 1-1 που απέσπασε απέναντι στη σούπερ φορμαρισμένη Γκρόιτερ Φιρτ την προηγούμενη εβδομάδα. Επτά σερί G/G εντός έδρας μετράει το Μαγδεμβούργο, η Φορτούνα διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και όλα δείχνουν ματς με φάσεις. Πάμε με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.80

Δεύτερη επιλογή από τη Τσβάιτε και πιάνουμε το Χόλσταϊν Κίελ - Αννόβερο. Σε τρομερή κατάσταση η γηπεδούχος . Έπιασε κορυφή, τεράστιο διπλό με 1-0 (18') στο Ντίσελντορφ, 4η σερί νίκη, φουλ ψυχολογία και ηθικό. Έχασε κι άλλο έδαφος το Αννόβερο με το 2-2 κόντρα στην Καρλσρούη. Χωρίς νίκη εκτός έδρας πέντε σερί παιχνίδια (0-2-3). Η Χολστάιν κλείνει με κέφι και εξαιρετικό ρυθμό το 2023. Καλά οργανωμένο σύνολο το Αννόβερο, αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά και αυτό είναι ματς υψηλών απαιτήσεων. Πάμε με τον 1 DNB στο 1.65.

Στη Serie B της Ιταλίας ο κύριος όγκος της αγωνιστικής διεξάγεται το Σάββατο, με συνολικά οκτώ αναμετρήσεις και αυλαία πέφτει την Κυριακή με το Λέκο – Τερνάνα. Πρόκειται για αμφίρροπο πρόγραμμα, με αρκετά μπερδεμένα ματς.

Κρατάμε το Ρετζιάνα – Σαμπντόρια. Προφανώς το μεγάλο όνομα και η ομάδα με στόχους είναι η Σαμπ. Κυνηγά μια θέση στην πρώτη 8άδα και μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία της πέντε παιχνίδια. Έχει κάποια θεματάκια απουσιών, πάντως και καλύτερη επιλογή είναι το Goal/Goal, αφού η Ρετζιάνα θα ψάξει για κάτι καλό μέσα στην έδρα της και μπορεί να απειλήσει. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο βρίσκεται στο 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το μεσημέρι (15:00) στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας κρατάμε το Ελδένσε - Σανταντέρ. Η Ελδένσε από τις ομάδες που δέχονται εύκολα γκολ και με επιθετική νοοτροπία. Η Σανταντέρ με στόχο την πρώτη εξάδα, απέχει μόλις δύο βαθμούς, αλλά έχει απώλειες στα τελευταία της δύο παιχνίδια. Συνηθίζει να τα κάνει ροντέο και να μπαίνουν πολλά γκολ. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Ελδένσε, όσα είναι αήττητη η Ράθινγκ. Αρκετά αμφίρροπο, αλλά από ένα γκολ το έχουν. Επιλογή το Goal/Goal στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγδεμβούργο - Φορτούνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 14:30
  • Ρετζιάνα - Σαμπντόρια: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 15:00
  • Ελδένσε – Σανταντέρ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 15:00
  • Χόλσταϊν Κίελ - Αννόβερο: 1 DNB (απόδοση 1.65), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ