ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ευάλωτη αμυντικά η Παρί, για το όνειρο η Μπρίστολ Σίτι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Τριάδα με Goal/Goal από το στοιχηματικό πρόγραμμα. Στο κάδρο μπαίνουν ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ασίας και τα κύπελλα Γαλλίας και Αγγλίας.

Περιορισμένο σε επιλογές τερμάτων το κουπόνι της Τετάρτης, ξεχωρίζουμε ωστόσο τρία παιχνίδια. Αρχή με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ασίας στο Ιράν – Κατάρ. Έχουν το πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι, όπως φαίνεται και στο σετ, ακόμα και η προϊστορία τους στηρίζει ισοπεδωτικά (έξι σερί νίκες). Μεγάλη η πρόκριση επί της Ιαπωνίας στον προηγούμενο γύρο, το Ιράν δείχνει ικανό να το πάει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας του και πρώτο μετά το 1976.

Δεν είναι όμως αμελητέα ποσότητα το Κατάρ, το οποίος ας μην ξεχνάμε πως είναι και ο κάτοχος του τίτλου. Δεν λέει πολλά ο άσος κοντά στο 1.70, το αμφίσκορο αντιθέτως έχει νόημα. Μονάχα τέτοια μετρούν και οι δύο ως τώρα στα νοκ-άουτ, γκολ έχουν πέτυχει σε όλα τα παιχνίδια τους στη διοργάνωση και το G/G στο 2.20 ικανοποιεί πλήρως.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και σε πιο γνώριμα εδάφη, μάχη για το FA Cup το Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι. Σούπερ η πορεία της φιλοξενούμενης στη διοργάνωση, προηγουμένως απέκλεισε τη Γουέστ Χαμ, μετά από επαναληπτικό. Ασφαλής βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, έχει φέρει σε δύσκολη θέση ακόμα μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και με 3.000 οπαδούς στο πλευρό της, μπορεί να βρει τουλάχιστον σκορ και να δυσκολέψει τη “Φόρεστ”.

Από τίμιο βαθμό στο πρωτάθλημα η Νότιγχαμ, πήρε το 1-1 στο Μπόρνμουθ. Αγνοεί πάντως τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό δίνει ελπίδες στο ψυχωμένο αουτσάιντερ του ζευγαριού. Πάμε κι εδώ με το G/G, που παίζει στο 1.95.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τελευταία επιλογή από Κύπελλο Γαλλίας και το Παρί Σ.Ζ. – Μπρεστ. Στις 28/01 αναμετρήθηκαν ξανά οι δύο ομάδες στην ίδια έδρα, με την Παρί να προηγείται με δύο γκολ, αλλά την απίθανη Μπρεστ να το φέρνει στα ίσια. Τρελαίνουν κόσμο γενικότερα οι φιλοξενούμενοι, έχουν να χάσουν σε όλες τις διοργανώσεις από τις αρχές του... Νοεμβρίου. Σούπερ η πορεία τους στο πρωτάθλημα, συνεχίζουν στην 3η θέση και ονειρεύονται... Ευρώπη.

Σε σταθερά μη πειστικό μοτίβο η Παρί Σ.Ζ., ευάλωτη κυρίως αμυντικά. Αξίζει να αναφερθεί πως στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, δέχθηκε γκολ μέχρι και από την Ορλεάν της 3ης κατηγορίας. Πλησιάζει και η αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ για το Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως δεν αποκλείεται να έχει εκεί το μυαλό της σε έναν βαθμό. Στο 1.70 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιράν – Κατάρ: G/G (απόδοση 2.20), 17:00
  • Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι: G/G (απόδοση 1.95), 21:45
  • Παρί Σ.Ζ. – Μπρεστ: G/G (απόδοση 1.70), 22:10
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ