ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα οι έδρες στο κύπελλο Ισπανίας και Ολλανδίας

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga κόντρα στην Ρεάλ | 4 Φεβρουαρίου 2024
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga κόντρα στην Ρεάλ | 4 Φεβρουαρίου 2024 @2024 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ατλέτικο - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Φέγενορντ - Άλκμααρ για το κύπελλο Ισπανίας και το κύπελλο Ολλανδίας αντίστοιχα.

Δεύτερος ημιτελικός για το κύπελλο Ισπανίας είναι το Ατλέτικο – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στάθηκε όρθια στο ντέρμπι της Μαδρίτης η Ατλέτικο, ισοφαρίζοντας στο φινάλε σε 1-1 τη Ρεάλ. Πίσω στο σκορ από το 20΄, κινδύνεψε με δεύτερο, της ακυρώθηκε γκολ στο 48΄, όμως ισοφάρισε στο 90+3΄ . Επέστρεψε στις νίκες η Αθλέτικ, κερδίζοντας με 4-0 τη Μαγιόρκα την Παρασκευή. Με σύμμαχο και την παράδοση η Ατλέτικο απέναντι σε μια Αθλέτικ που έχει θεματάκια απουσιών. Προβάδισμα στον άσο των Μαδριλένων στο 2.00.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για το κύπελλο Ολλανδίας διεξάγονται δύο αναμετρήσεις. Προημιτελική φάση, είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι. Το πολύ μεγάλο ματς της φάσης είναι αυτό ανάμεσα στη Φέγενορντ και την Άλκμααρ. Έπαιξαν στην έδρα της Άλκμααρ για το πρωτάθλημα την Κυριακή, με τη Φέγενορντ να κερδίζει με 1-0. Σε κακή φάση η Άλκμααρ, χωρίς ψυχολογία και ηθικό. Ο άσος στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο – Μπιλμπάο: 1 (απόδοση 2.00), 22:30
  • Φέγενορντ - Άλκμααρ: 1 (απόδοση 1.45), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ