TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα αουτσάιντερ σε αγγλικό και γαλλικό κύπελλο

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Ημέρα κυπέλλων η Τετάρτη και το Match Money κάνει παιχνίδι με δύο αουτσάιντερ στο FA Cup και το Coupe de France.

Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι. Επαναληπτικός αγώνας του 4ου γύρου του FA Cup, με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αυτό είναι το πρώτο βασικό ερέθισμα για να σκεφτεί κανείς την κόντρα. Επειδή προφανώς το… καρότο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και με ό,τι συνεπάγεται οικονομικά, είναι πολύ πιο ελκυστικό για μια ομάδα Championship από ό,τι για μια ομάδα Premier League.

Με απλά λόγια, για την Μπρίστολ Σίτι, που στο πρωτάθλημά της είναι κάπου στη μέση της βαθμολογίας χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες αλλά ούτε και ανησυχίες, ο σημερινός επαναληπτικός είναι το μεγαλύτερο ματς της σεζόν μέχρι το… επόμενο. Αντίθετα, για τη Νότιγχαμ, που έχει μπλέξει στη μάχη της ουράς (16η και μόλις στο +2 από τον υποβιβασμό), το κύπελλο μοιάζει περισσότερο με πολυτέλεια, ειδικά όταν το Σάββατο την περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τη Νιούκαστλ.

Στα χαρτιά, βέβαια, η Νότιγχαμ είναι προφανώς πολύ καλύτερη ομάδα. Αλλά το κύπελλο έχει την ιδιότητα να αμβλύνει τις όποιες αγωνιστικές διαφορές. Κάτι εξάλλου που φάνηκε και στο πρώτο ματς, στο 0-0 στο Μπρίστολ, όπου η Μπρίστολ Σίτι έπαιξε στα ίσα και μάλλον άξιζε να έχει πάρει την πρόκριση (0,87-064 xGoals).

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Λιόν – Λιλ. Παιχνίδι για τη φάση των 16 του κυπέλλου Γαλλίας, ανάμεσα βέβαια σε δύο από τα μεγάλα ονόματα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Αν το παιχνίδι ήταν για το πρωτάθλημα, με την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες φέτος (4η η Λιλ, μόλις 15η η Λιόν), το βλέμμα φυσιολογικά θα πήγαινε προς τις αποδόσεις φαβορί του διπλού. Αλλά στα κύπελλα τα κριτήρια είναι διαφορετικά και μετράει περισσότερο το πόσο το θέλεις το παιχνίδι και πόσο ενδιαφέρεσαι για τον θεσμό.

Για τη Λιόν το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για να δώσει λίγο χρώμα στη φετινή απογοητευτική σεζόν. Η Λιόν κάπως έχει βελτιωθεί τελευταία (νίκη επί της Μαρσέιγ 1-0 στην τελευταία αγωνιστική, 4-0-2 στα τελευταία έξι), έκανε και μεταγραφές τον χειμώνα (Μανγκαλά, Μπενραμά) και σταδιακά αναμένεται να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και να απομακρυνθεί από την ουρά. Αλλά προφανώς και δεν μπορεί να ελπίζει σε κάποια διάκριση, δηλαδή κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, από το πρωτάθλημα και η μόνο της ευκαιρία είναι το κύπελλο.

Όσο για τη Λιλ, φυσικά και δεν θα αδιαφορήσει για τον θεσμό, όμως, όπως και να το κάνουμε, έχει και άλλα στο μυαλό της. Στο πρωτάθλημα είναι μέσα στη μάχη του Champions League και το Σάββατο μπροστά της δεν έχει απλό παιχνίδι αλλά την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ βέβαια στην πορεία υπάρχει πάντα και η πρόκληση του Conference League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν – Λιλ: 1 (απόδοση 2.88) 19:30
  • Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι: 2 DNB (απόδοση 4.50) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ