TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει τη φόρα για το 2.00 η Ιντεπεντιέντε

Ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε σε αναμέτρηση κόντρα στη Σάντος στο Copa Sudamericana
Ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε © 2022 GUSTAVO ORTIZ/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στην Αβεγιανέδα επιστρέφει η Ιντεπεντιέντε για να φιλοξενήσει τη Νιούελς που έχει κίνητρο. Με αυτοπεποίθηση η ομάδα του Φαλτσιόνι. Ποντάρισμα στο 2.00.

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η δράση στη Liga Profesional της Αργεντινής, με την ανεβασμένη Ιντεπεντιέντε να φιλοξενεί στην Αβεγιανέδα τη Νιούελς (02:30 LIVE από το SPORT24). Η γηπεδούχος ξεκίνησε στραβά το πρωτάθλημα, κάποια στιγμή έχασε τελείως την πλοκή, αλλά ανέβηκε με τον Φαλτσιόνι, συμμάζεψε την ομάδα, τη συσπείρωσε και είναι ανεβασμένη πλέον. Οι τέσσερις σερί νίκες επιβεβαιώνουν την αγωνιστική άνοδό της και πλέον δίνει αγώνα για να προλάβει ένα καλύτερο πλασάρισμα ώστε να μπει σε τροχιά Copa Sudamericana. Τέσσερις σερί νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό στο διάστημα και καθόλου τυχαίες μάλιστα, ήρθαν απέναντι σε ομάδες που καιγόντουσαν.

Μεσοβδόμαδα δίνει ματς Κυπέλλου με την Ταγέρες, ο Φαλτσιόνι δεν θα αδιαφορήσει σαφώς για το ματς, αφού αποτελεί διέξοδο για το Copa Libertadores μια ενδεχόμενη κατάκτησή του. Για τον λόγο αυτό παρατηρείται μια ανοδική τάση στον άσο, υπό το πρίσμα πως ίσως γίνουν αλλαγές απόψε. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν είναι κάποιος τυχαίος όμως και δεν θέλει να διαταράξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας του.

Έχει κάποιες απουσίες, ξεχωρίζει αυτή τη του σούπερ φορμαρισμένου Φερνάντεζ που μετράει τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς, ωστόσο απουσίες έχει και η Νιούελς, ενώ προέκυψε και θέμα με τον αρχηγό Πάμπλο Πέρεζ (χαφ) που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω του χαμού του πατέρα του. Η Νιούελς έχει κίνητρο, κυνηγάει επίσης πλασάρισμα για τις διεθνείς διοργανώσεις έχει όμως μαζεμένες απουσίες, ενώ προέρχεται και από ήττα που της έριξε το ηθικό κόντρα στην κατώτερη Σαρμιέντο με 1-0, είχε τις στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με το υπηρεσιακό δίδυμο - Κορία - Τονιαρέλι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ιντεπεντιέντε έχει την έδρα, το ηθικό, τη φόρα και τη φόρμα και κυρίως τον προπονητή για να συνεχίσει το σερί της. Στο 2.00 που κυκλοφορεί ο άσος μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Νιούελς: 1 (απόδοση 2.00), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ