BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα τετραπλασιασμού με Σίτι και Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League © 2023 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Με Premier League και τον… χαμό στο Παρίσι καταπιάνεται το BetMarket.gr στο σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Αγωνιστική που έρχεται ανάμεσα στη φάση των "16" του Champions League, με την ιδιαιτερότητα για κάποιες ομάδες το μεγάλο ματς να είναι πίσω τους και για άλλες να ακολουθεί.

Για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24) έχει μπροστά της τον επαναληπτικό του 1-1 στη Γερμανία με τη Λειψία και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει κανέναν λόγο να φορτσάρει κόντρα στην Πάλας. Ο στόχος θα είναι μια επαγγελματική νίκη, από αυτές που συνηθίζει εκτός έδρας φέτος. Η Σίτι έχει μόλις τέσσερα over 3,5 στα τελευταία δώδεκα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, σκοράρει κάτω από τρία γκολ μέσο όρο μακριά από το Μάντσεστερ και η μοναδική φορά που έβαλε πάνω από τρία ήταν σε ένα ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε με 1-0 από την Άστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα επιθετικά, αφού δεν είχε ούτε τελική στον στόχο! Δέκα ματς χωρίς νίκη πλέον (0-5-5), με το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Βιεϊρά να είναι τεράστιο. Χαρακτηριστικό πως έχει βάλει μόλις δύο γκολ στα τελευταία έξι μπροστά στο κοινό της.

Το ενδεχόμενο νίκης της Μάντσεστερ Σίτι σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ πληρώνει 1.98.

Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και ανάλυση

Οι Παριζιάνοι (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) ανήκουν στην αντίθετη κατηγορία από αυτές που συζητούσαμε στον πρόλογο. Εκείνες δηλαδή που έδωσαν ήδη το μεγάλο ματς της εβδομάδας.

Άλλη μια χρονιά που δίπλα στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Champions League μπαίνει η λέξη αποτυχία. Δύο ήττες χωρίς να σκοράρει με την Μπάγερν Μονάχου και επιστροφή στα… ταπεινά εγχώρια. Και φυσικά τα όργανα έχουν αρχίσει και πάλι στο Παρίσι με τους οργανωμένους να είναι στα κάγκελα. Πρώτη φορά δέχεται τόσο έντονη επίθεση ο Μέσι, "δεν σε φέραμε για τα γκολ με Ανζέ και Κλερμόν" είπε ο Ροτέν, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας. "Να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα δω τι θα κάνω" η απάντηση Εμπαπέ στη νέα κουβέντα που άνοιξε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Μακριά από τον ντόρο ο Νειμάρ, που είναι τραυματίας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπρεστ με τη γνωστή πολύ αμυντική συμπεριφορά της επί Ρου πήρε διπλό στο Στρασβούργο και ξεπέρασε το αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών. Η πρόσφατη εικόνα της οδηγεί σε ένα ματς που θα… κρεμαστεί από τα δοκάρια για να κρατήσει όσο μπορεί στην άμυνα. Δύσκολα θα αντέξει και δεν αποκλείεται τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν να τη χρησιμοποιήσουν σαν σάκο του μποξ μετά τα όσα άκουσαν. Πέρσι αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης η ΠΣΖ κέρδισε με 3-0 τη Μπορντό. Στο 2.10 το διπλό σε συνδυασμό με το Over 2,5 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Under 3,5 (απόδοση 1.98), 19:30
  • Mπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 22:00

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ