TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν είναι ώρα για συναισθηματισμούς στο Μπόρνμουθ

Bournemouth's Dominic Solanke, right, and goalkeeper Neto celebrate their team's 3-2 victory over Tottenham Hotspur at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Bournemouth at Tottenham Hotspur Stadium, in London, England, Saturday, April 15, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Bournemouth's Dominic Solanke, right, and goalkeeper Neto celebrate their team's 3-2 victory over Tottenham Hotspur at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Bournemouth at Tottenham Hotspur Stadium, in London, England, Saturday, April 15, 2023. (AP Photo/Ian Walton) © 2023 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ρίχνει δίχτυα σε Αγγλία και Ισπανία και κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού.

Η αναμέτρηση με την Σίτι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει κριτήριο για την Μπόρνμουθ, η οποία το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν είναι εύκολο, έχει αρκετές αδυναμίες, ωστόσο βγάζει μια εικόνα βελτίωσης και προόδου, πριν από το σκληρό τεστ με την ομάδα του Γκουαρδιόλα είχε νικήσει την Μπέρνλι.

Τώρα φιλοξενεί την Νιούκαστλ και φυσικά όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στο δικό της παιδί, τον Έντι Χάουι, ο οποίος φόρεσε σε 200 ματς την φανέλα της ομάδας και έκατσε στον πάγκο της για 10 χρόνια. Σαφώς στην εποχή μας οι συναισθηματισμοί σπανίως παίζουν ρόλο, αλλά εδώ μιλάμε για μια σχέση... ζωής!

Αγωνιστικά και μόνο, η Μπόρνμουθ έχει τεράστια ανάγκη για βαθμούς και βρίσκει απέναντί της μια Νιούκαστλ, κουρασμένη από την προσπάθεια στη Γερμανία και ίσως απογοητευμένη λόγω της ήττας από την Ντόρτμουντ. Παράλληλα η φιλοξενούμενη είναι “χτυπημένη” από πολλές απουσίες, εκτίει ο Μπρούνο Γκιμαράες, είναι τραυματίες οι Μπερν, Ίσακ, Μπότμαν, εξαιρετικά αμφίβολος ο Γουίλσον και φυσικά εκτός για όλη τη χρονιά ο Τονάλι με την γνωστή ιστορία στοιχηματισμού. Το λες και ευκαιρία για τα “κεράσια” έστω κι αν υπάρχει βάθος στο ρόστερ των φιλοξενούμενων.

Άλλο επίπεδο η... σεντονάτη Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ πανηγυρίζει ήδη την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League, διέλυσε την Μπενφίκα μέσα σε 15 λεπτά, ο Αλγουαθίλ μπορεί να νιώθει περήφανος γι' αυτό που παρουσιάζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Οι Βάσκοι θα έχουν την ευκαιρία πλέον να ρίξουν μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα, ώστε να μπουν στην τετράδα, να κλείσουν την ψαλίδα από την κορυφή. Η γηπεδούχος Αλμερία έχει πολλά προβλήματα, είναι ουραγός χωρίς νίκη, με μόλις 3 βαθμούς σε 12 αναμετρήσεις, θα πρέπει να... μεταμορφωθεί για να φτιάξει την τύχη της, δείχνει ανήμπορη να σταθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η μέχρι τώρα πορεία Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ δεν δικαιολογεί μια... κόντρα στην ομάδα του Χάουι, ωστόσο έχει πολλά και σημαντικά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να κερδίσουν κάθε βαθμό, να πάρουν... ανάσα κι εμείς θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε πάνω τους.

Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε Αλμερία και Σοσιεδάδ, οι Βάσκοι έχουν ρυθμό και ψυχολογία το 2 & over 1,5 στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμερία – Σοσιεδάδ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.20), 17:15
  • Μπόρνμουθ – Νιούκαστλ: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 2.50), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ