TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς άγχος η Φλουμινένσε, ρέστα η Κοριτίμπα

Ο Χερμάν Κάνο της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπόκα για τον τελικό του Copa Libertadores 2023-2024 στο "Μαρακανά", Ρίο ντε Ζανέιρο | Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023
Ο Χερμάν Κάνο της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπόκα για τον τελικό του Copa Libertadores 2023-2024 στο "Μαρακανά", Ρίο ντε Ζανέιρο | Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 © 2023/BRUNA PRADO/AP IMAGES

Στο Μαρακανά η Φλουμινένσε δίνει άλλο ένα ματς για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Ντινίζ αναμένεται να κάνει εκ νέου πειράματα. Απέναντί του η Κοριτίμπα που παίζει τα ρέστα της για την παραμονή. Στοίχημα στο 1.75.

Το Brasileirao φτάνει στην ολοκλήρωσή του, οι μάχες φουντώνουν για τον τίτλο και τον υποβιβασμό, υπάρχουν όμως και οι αδιάφορες στην εξίσωση. Μια από αυτές είναι η Φλουμινένσε. Το δυσθεώρητο βάρος για την κατάκτηση του Copa Libertadores έσβησε, ο Φερνάντο Ντινίζ βρίσκεται στην αιωνιότητα. Η ομάδα όπως γίνεται αντιληπτό από εδώ και πέρα για τις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές έχει να σκεφτεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται σε τρεις εβδομάδες. Η κατάκτηση του Copa Libertadores την οδήγησε στους ομίλους επίσης, οπότε η όγδοη θέση στο Brasileirao δεν της λέει τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι χαλαρή και θα αφήσει στην άκρη το εκρηκτικό παιχνίδι της. Ειδικά στο Μαρακανά που παρουσιάζει άλλη εικόνα.

Συν τοις άλλοις ο Ντινίζ θέλει και ο ίδιος μια καλή εικόνα από τη Φλουζάο, αφού έπεσε γιούχα μεσοβδόμαδα στο ντέρμπι με την Αργεντινή που η Βραζιλία έχασε στο Μαρακανά. Θέλει να ξανακερδίσει τον κόσμο, βέβαια με τον κόσμο της Φλου δεν διαταράσσεται τόσο εύκολα το κλίμα. Συνηθισμένος πάντως όπως και να έχει στην αμφισβήτηση.

Απόψε η Φλου κοντράρεται με την Κοριτίμπα, το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η Κοριτίμπα παίζει τα ρέστα της από εδώ και πέρα για τη σωτηρία. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες, αφού απέχει 12 βαθμούς από τη σωτηρία, έτσι και αλλιώς η ομάδα εδώ και καιρό έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και σχεδιασμού για τη Serie B Betano. Δεν ζουν σε φούσκα στη διοίκηση και αναγνωρίζουν τα στραβά, τα λάθη, έχει και εκλογές. Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να τρενάρει τον μαθηματικό υποβιβασμό. Κέρδισε εύκολα την Αμέρικα Μινέιρο με 3-0 και στη συνέχεια σ’ ένα επεισοδιακό ματς πήρε το ντέρμπι με την Κρουζέιρο με 1-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν την παίρνει την Κοριτίμπα να παίξει κλειστά, οφείλει να ακολουθήσει την ορμή της Φλουμινένσε. Με επιθετικούς προσανατολισμούς αναμένεται η ομάδα του Ντινίζ και ας κάνει αλλαγές. Δίκαιο το 1.75 για το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Κοριτίμπα: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ