BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι Μοχάμεντ Σαλάχ, αριστερά, και Ντάργουιν Νούνιες, δεξιά, πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Παιχνίδι με δύο bet builders από την Premier League και τη Stoiximan Super League.

Αναμφίβολα το μεγάλο ματς όλης της αγωνιστικής στην Premier League είναι το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα ντέρμπι στο οποίο οι δύο ομάδες μπαίνουν από εντελώς διαφορετικές αφετηρίες. Με τη Λίβερπουλ να έχει πιάσει κορυφή, τρέχοντας με σερί 11-0-0 και 35-7 γκολ στο Άνφιλντ σε όλες τις διοργανώσεις, παράλληλα με 16-8-1 στο κομμάτι της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από επώδυνο αποκλεισμό από την Ευρώπη και ψυχολογία στα… πατώματα. Με 12 ήττες σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα στη σεζόν, ενώ δεν κέρδισε κανένα από τα 13 τελευταία εκτός έδρας κόντρα σε ομάδες που την ημέρα του αγώνα ξεκινούσαν στο τοπ-8. Παράλληλα και η παράδοση είναι υπέρ της Λίβερπουλ.

Κέρδισε τα 4/5 τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας με τη Γιουνάιτεντ, σκοράροντας 4+ γκολ σε όλες τις νίκες της. Συνολικά είναι ένα ζευγάρι που βγάζει θέαμα, στα έξι πιο πρόσφατα έχουν σημειωθεί 3+ γκολ.

Σταρ της αναμέτρησης ο Σαλάχ. Απλά τρομερή παράδοση από τον Αιγύπτιο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.12 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις- τα περισσότερα που έχει πετύχει κόντρα σε μια αντίπαλο, αλλά και τα περισσότερα που έχει σκοράρει παίκτης της Λίβερπουλ κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα. Παράλληλα, καταγράφει 17 γκολ και 4 ασίστ στα 16 τελευταία για την Premier League στο Άνφιλντ.

Θα φτιάξουμε κατά συνέπεια ένα Bet Builder με 1 & Over 2,5 goals & Σαλάχ anytime scorer σε απόδοση 2.40.

Πολύ σημαντικό ματς στην ελληνική Stoiximan Super League μεταξύ Ατρόμητου και Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό καλούνται να ξεπεράσουν τις αναταράξεις και να επικεντρωθούν στο βασικότατο στόχο του πρωταθλήματος. Πηγαίνουν στο Περιστέρι με σύμμαχο την παράδοση αφού μετρούν έξι σερί νίκες με τον Ατρόμητο και τέσσερα διαδοχικά διπλά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στον Ατρόμητο είναι εμφανής μια μερική βελτίωση με τον Ίλιτς στον πάγκο, όμως η αμυντική εικόνα που βγάζει σταθερά, τον κρατάει πίσω. Στις 3/4 πρόσφατες νίκες του στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός σκόραρε 2+ γκολ, ενώ και ο φετινός μέσος όρος του στα εκτός έδρας αγγίζει τα 2.30 γκολ ανά παιχνίδι.

Το διπλό, στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, είναι στο 1,50, αν το συνδυάσουμε με το Over 1,5 γκολ του Παναθηναϊκού, ανεβαίνει στο αξιοπρεπέστατο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & Over 2,5 & να σκοράρει ο Σαλάχ (απόδοση 2.40), 18:30
  • Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: 1 & Παναθηναϊκός Over 1,5 (απόδοση 1.95), 20:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ