TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Βεντούρα, αξία στο 2.30

Ο Ζαΐρ Βεντούρα στον πάγκο της Σάντος
Ο Ζαΐρ Βεντούρα © 2022 NELSON ANTOINE/ASSOCIATED PRESS

Μποταφόγκο και Γκοϊάς ρίχνουν την αυλαία της ένατης αγωνιστικής στο Brasileirao σε μια περίοδο που κάνουν προσπάθεια για να ρολάρουν. Στο 2.30 ποντάρει ο Ντενίς Μάρκο μετά από το χθεσινό ταμείο σε απόδοση 2.53.

Πέφτει η αυλαία της ένατης αγωνιστικής του Brasileirao στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την αναμέτρηση της Μποταφόγκο κόντρα στη Γκοϊάς (02:00 LIVE από το SPORT24). Αναμέτρηση συναισθηματικού χαρακτήρα για τον Ζαΐρ Βεντούρα, τεχνικό της Γκοϊάς. Ο γιος του σπουδαίου Ζαϊρζίνιο είναι συναισθηματικά δεμένος με την Μπότα, καθώς εκεί ανδρώθηκε προπονητικά, ενώ ο πατέρας είναι από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από την Μποταφόγκο.

Ο Βεντούρα κάνει καλή δουλειά στην Γκοϊάς και σταδιακά η ομάδα του ρολάρει και βρίσκει τον δρόμο της. Μπορεί να γυρίσει το χαρτί και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πάει με ηθικό στο ματς μετά από τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην Μπραγκαντίνο .

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος που γυροφέρνει στο 1.65 δεν λέει όλη την αλήθεια. Η Μποταφόγκο βρίσκεται στο ανέβασμα μεν, η διοίκηση έχει υποσχεθεί μεταγραφές, αλλά το ματς δεν είναι τόσο εύκολο. Η πρόκριση της Γκοϊάς βελτίωσε το κλίμα, ενώ η Μπότα δεν έχει κερδίσει στα τελευταία ματς, μάλιστα στην ήττα από την Κοριτίμπα (1-0) έδωσε πολλούς χώρους και επέτρεψε κάμποσες φάσεις. Στο 2.30 το Goal/Goal, αξίζει το ρίσκο. Τρία σερί μετράει εντός έδρας για τη Serie A η Μποταφόγκο

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποταφόγκο - Γκοϊάς: Goal/Goal (απόδοση 2.30), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ