ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβαίνει η Μαρία Σάκκαρη, ποντάρισμα στο 1.85

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο Αυστραλιανό Όπεν
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα © 2022 HAMISH BLAIR/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του τέταρτου γύρου του Αυστραλιανού Όπεν και επόμενό της εμπόδιο είναι η Τζέσικα Πεγκούλα από τις ΗΠΑ.

(Μετά τις 04:00) Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21) - Μαρία Σάκκαρη (Νο8): Στη μάχη του τέταρτου γύρου ρίχνεται η Μαρία Σάκκαρη (μετά τις 04:00 LIVE από το SPORT24). Αντίπαλός της αυτή τη φορά η Τζέσικα Πεγκούλα από τις ΗΠΑ, που είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και έχει για career high το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Αμερικανίδα δεν έχει την καλύτερη παράδοση στη Μελβούρνη, δύο φορές αποκλείστηκε στα προκριματικά, το 2020 έφτασε ως τον πρώτο γύρο, ενώ το 2021 τέθηκε εκτός στα προημιτελικά. Ήταν η χρονιά που όχι μόνο πέτυχε την καλύτερη επίδοσή της, αλλά έπαιξε και πολύ καλό τένις σε εκείνο το τουρνουά αφήνοντας εκτός πολύ έμπειρες αθλήτριες (Αζαρένκα, Στόζουρ, Μλαντένοβιτς, Σβιτολίνα, την απέκλεισε η Μπρέιντι).

Η 28χρονη Πεγκούλα τρέχει ως τώρα στο Tour ρεκόρ 3-2, αφού πριν του Αυστραλιανό Όπεν είχε χάσει από Γκαρσία και Μπεγκου. Για να φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη έπρεπε να αποκλείσει τις Καλίνινα (2-1 σετ), Πέρα (2-0 σετ) και Παρίζας Ντίαθ (2-0 σετ) κατά σειρά. Η Ισπανίδα τη δυσκόλεψε μάλιστα πάρα πολύ, την έτρεξε στους χώρους ενώ υποχρεώθηκε να παίξει πολύ από τη βασική γραμμή.

Η Τζέσικα Πεγκούλα στο Αυστραλιανό Όπεν κόντρα στη Νούρια Παρίζας Ντίαθ
Η Τζέσικα Πεγκούλα στο Αυστραλιανό Όπεν © 2022 SIMON BAKER/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και παίζει όλο και πιο κυριαρχικό τένις. Ως τώρα μάλιστα δεν έχει παραχωρήσει σετ, αφού Μαρία, Ζενγκ και Κουντερμέτοβα τις κέρδισε στα 2 σετ. Σαφώς πιο πειστικές οι εμφανίσεις της σε σύγκριση με αυτή που έκανε στην πρεμιέρα απέναντι στην Τατιάνα Μαρία και ήταν αρκετά νωθρή. Τόσο κόντρα στην Κινέζα, όσο απέναντι στη Ρωσίδα ήταν επιβλητική και μόνο 5 games κέρδισαν οι αντίπαλες. Πεγκούλα και Σάκκαρη έχουν τεθεί αντιμέτωπες 2 φορές και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε η Μαρία Σάκκαρη, η πιο πρόσφατη και επική συνάμα συνάντησή τους ήταν πέρσι στο Μαϊάμι, που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έσωσε 5 match points και στη συνέχεια επικράτησε (6-4, 2-6, 7-6).

Αμφότερες είναι επιθετικές παίκτριες, η Πεγκούλα όμως όταν ζορίζεται παίζει πολύ από τη βασική γραμμή, ενώ η Μαρία κινείται περισσότερο στους χώρους. Έχει αποκτήσει εμπειρία, έχει βελτιωθεί σημαντικά και πλέον διαχειρίζεται καλύτερα τα παιχνίδια, ξέρει πότε και πώς να ρισκάρει. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε μια καλύτερη εκδοχή της Σάκκαρη. Η Πεγκούλα έχει δυσκολευτεί αρκετά στα παιχνίδια της ως τώρα, αργεί να μπει στο mood του αγώνα και να ψυχολογήσει τις αντιπάλους της. Έχει περισσότερα όπλα για αυτό το ματς η Σάκκαρη για να πάρει την πρόκριση. Στο 1.85 κατά μέσο όρο το -3,5 games, φαντάζει εφικτό να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πεγκούλα - Σάκκαρη: Σάκκαρη με -3,5 games (απόδοση 1.85), μετά τις 04:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ