ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αγγλική τριάδα του 8.00

Arsenal's manager Mikel Arteta, right, and Arsenal's Ben White, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at Emirates stadium in London, England, Thursday, Dec. 28, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Μικέλ Αρτέτα @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Αγγλικό παιχνίδι από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Δυο παιχνίδια στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Premier League, αρχής γενομένης από το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας. Η Άρσεναλ μπήκε στο μπρέικ με δυο ήττες στο πρωτάθλημα, όσες είχε στα πρώτα 18 της σεζόν, εμφανές το ζήτημα στο τελείωμα των φάσεων. Ένα μπρέικ που της έκανε καλό, αφού και αποφορτίστηκε και το μυαλό της καθάρισε. Το σημερινό είναι από τα παιχνίδια που τα ‘χει και που σίγουρα δεν νοείται να κάνει νέο στραβοπάτημα, όμως θα χρειαστεί από δω και πέρα να φτιάξει περισσότερο την αποτελεσματικότητά της και η Κρίσταλ Πάλας δεν θα πάει να το παίξει ανοιχτά. Κρατάμε το combo 1 & Under 3,5 στο 2,00.

Το δεύτερο ματς είναι το Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ. Στην Μπρέντφορντ η μεγάλη είδηση είναι πως πλέον μπορεί να υπολογίζει και πάλι στο σταρ φορ Τόνι, ο οποίος ολοκλήρωσε την 8ημηνη τιμωρία του λόγω παράνομου στοιχηματισμού. Και ψυχολογικά είναι συν αυτή η επιστροφή, μένει να δούμε αν τη σπρώξει και σαν φόρμα, τα γκολ του έλειψαν πολύ. Η Νότιγχαμ έχει πίσω της δυο πολύ δυνατές νίκες στο πρωτάθλημα, παράλληλα και το βραχνά ενδεχόμενης αφαίρεσης πόντων λόγω παραβίασης του FPF, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει περιθώρια. Παιχνίδι κυκλωμένο κι από τις δύο, το οποίο δύσκολα θα μείνει κλειστό. Στο 1,75 το G/G.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δράση υπάρχει όμως και στην Championship, εκεί όπου θα κάνουμε στάση στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Κόβεντρι. Μεγάλη νίκη της Κόβεντρι κόντρα στην πρωτοπόρο Λέστερ, στα οκτώ (5-3-0) το αήττητο σερί της και με δυο απανωτά διπλά σε Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο, διόλου απλές έδρες θα έλεγα. Σκαρφάλωσε πια έστω και οριακά σε θέσεις πλέι οφ, με λίγα λόγια σε φουλ πρίμα φάση, κατανοητό ως και αποδεκτό πως ταξιδεύει στο Σέφιλντ με ταμπέλα φαβορί και το διπλό στο 2,30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 14:30
  • Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 17:00
  • Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Κόβεντρι : 2 (απόδοση 2,30), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ