TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιάφορη αλλά επικίνδυνη η Βιτόρια, στοίχημα στα γκολ

Το Μανοέλ Μπαράδας, έδρα της Βιτόρια Μπαΐα στο Σαλβαντόρ
Το Μανοέλ Μπαράδας, έδρα της Βιτόρια Μπαΐα © 2023 JULIO CORTEZ/ASSOCIATED PRESS

Σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου η Βιτόρια Μπαΐα φιλοξενεί τη Σπορτ Ρεσίφε σ’ ένα ματς που το κίνητρο είναι μονόπλευρο.

Λίγο πριν τον τερματισμό είναι η Serie B Betano στη Βραζιλία και το τοπίο πάει να ξεκαθαρίσει μια και καλή αφού απομένουν δύο αγωνιστικές. Στο πιο ενδιαφέρον σταύρωμα της βραδιάς η Βιτόρια Μπαΐα φιλοξενεί στο Σαλβαντόρ τη Σπορτ Ρεσίφε σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες στη Βραζιλία. Η Βιτόρια του Κόντε ήταν πειθαρχημένη και άκρως αποτελεσματική το τελευταίο διάστημα, έκανε τα απολύτως απαραίτητα και όχι μόνο προβιβάστηκε στη Serie A, αλλά μετά και από τα τελευταία αποτελέσματα αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια, αφήνοντας Κρισιούμα, Ζουβεντούδε και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε οκτώ βαθμούς πίσω. Απόψε φιλοξενεί τη Σπορτ Ρεσίφε σ’ ένα ματς που θα στηθεί πάρτι, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και τους παίκτες χαλαρούς, αφού τους έφυγε το βάρος της ανόδου.

Ο κακός χαμός στη μάχη για την άνοδο. Κρισιούμα, Ζουβεντούδε και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 61, Νοβοριζοντίνο και Σπορτ Ρεσίφε με 60. Άντε βγάλε άκρη, θυμίζουμε μαζί με τη Βιτόρια θα ανέβουν άλλες τρεις. Η Σπορτ Ρεσίφε ήταν αρκετά ανταγωνιστική φέτος και έδωσε μεγάλες μάχες, ίσως της αξίζει η τετράδα, αλλά πλήρωσε το κακό πρόγραμμα που είχε τελευταία και τις προβληματικές εμφανίσεις στον δρόμο. Θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και ας βγάζει άγχος τελευταία. Έχει την εμπειρία και τη φανέλα για να βρεθεί στη Serie A της επόμενης σεζόν. Θα είναι ατυχία ίσως και λίγο άδικο να μείνει εκτός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν αξίζει να μπλέξουμε με σημείο, ειδικά από τη στιγμή που οι αγορές τη μια έχουν φαβορί τη Βιτόρια και την άλλη τη Σπορτ. Περιμένουμε έντονο ματς με φάσεις. Τέσσερα σερί εκτός έδρας Goal/Goal μετράει η Σπορτ, πιο χαλαρή, εντός παίζει και αδιάφορη θα είναι η Βιτόρια. Είναι όμως και επικίνδυνη και εντός έδρας δεν χάνει εδώ και 12 ματς. Σε τιμές αουτσάιντερ το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιτόρια Μπαΐα - Σπορτ Ρεσίφε: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ