ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Η ώρα του Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς σερβίρει απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στο Rome Masters
Ο Τζόκοβιτς σερβίρει απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, μπαίνει στη μάχη του Roland Garros. Βρίσκει στην πρεμιέρα το Νο99, Νισιόκα. Ποντάρισμα στο 1.89.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπαίνει στη μάχη του Γαλλικού Όπεν, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά τα όσα έγιναν στην Αυστραλία και στο πρώτο Grand Slam της σεζόν ταξίδεψε στο Παρίσι για να διεκδικήσει το χωμάτινο Grand Slam. Ο Σέρβος είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο, να τα δώσει όλα και να αποδείξει πολλά σ’ όσους τον αμφισβητούν, κυρίως όμως να φωνάξει "παρών". Η κλήρωση για τον Νόλε δεν είναι εύκολη, βρίσκεται σ’ ένα ζόρικο ταμπλό, αλλά ο θρυλικός Σέρβος είναι γεννημένος για τα δύσκολα.

Απόψε αγωνίζεται στο βραδινό πρόγραμμα του παριζιάνικου Όπεν και αντίπαλός του είναι ο Ιάπωνας Γιοσίτο Νισιόκα (21:45 Eurosport , LIVE από το SPORT24 ), Νο99 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Σέρβος δεν έχει δώσει πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά στην τελευταία μεγάλη παράσταση, πριν δέκα μέρες, κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, κατακτώντας το Masters της Ρώμης, κερδίζοντας στον τελικό στα δύο σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης από τον φοβερό και τρομερό Αλκαράθ στα τρία σετ.

Ο Νόλε παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει και έχει βατό έργο απόψε. Παίζει στο Φιλίπ Σατριέ και θα επιδιώξει να δώσει μια παράσταση υψηλού επιπέδου. Ο 27χρονος Ιάπωνας δεν είναι στην καλύτερη φάση του. Το τελευταίο δίμηνο το καλύτερο που έχει πετύχει ήταν να φτάσει ως τον τρίτο γύρο του Μαϊάμι, από εκεί και πέρα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο στο Μόναχο και στη συνέχεια στα προκριματικά της Μαδρίτης, της Ρώμης και της Λιόν.

Οι δύο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε ο Τζόκοβιτς, αμφότερες ήταν επιβλητικός. Πριν δύο χρόνια κέρδισε στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν με 6-3,6-2,6-2 και στο Davis Cup το 2019, 6-1,6-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Τζόκοβιτς έχει πολλά κίνητρα για να λάμψει στη Γαλλία, έχει όλα τα όπλα για να σκορπίσει τον αντίπαλό του. Το επιβεβαιώνει και η μεταξύ τους παράδοση, ενώ στα μεγάλα τουρνουά έχει την τάση στους πρώτους γύρους να μπαίνει πολύ δυνατά. Το Under 26,5 games έχει λογική και στο 1.89 αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζόκοβιτς - Νισιόκα: Under 26,5 games (απόδοση 1.89), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ