ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Αέρινος και ακάθεκτος ο Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ  πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος - Βινόλας
Ο Κάρλος Αλκαράθ © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Στο Φιλίπ Σατριέ το πρόγραμμα της όγδοης ημέρας του Roland Garros ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Κατσάνοφ κόντρα στον πολλά υποσχόμενο Αλκαράθ. Ποντάρισμα στο 1.62

Στο Roland Garros πριν μπούμε στη δεύτερη εβδομάδα του στο βραδινό πρόγραμμα διεξάγεται ένα άκρως ενδιαφέρον σταύρωμα, παρότι αυτό δεν πηγάζει από τις προσφερόμενες τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάρεν Κατσάνοφ εναντίον Κάρλος Αλκαράθ (21:45 Eurosport , LIVE από το SPORT24 ) θα κονταροχτυπηθούν στο βραδινό πρόγραμμα του Φιλίπ Σατριέ για τη φάση των 16 του παρισινού όπεν.

Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. Η απλή νίκη κυκλοφορεί στο 1.08 κατά μέσο όρο στην αγορά, ενώ η απλή νίκη του Ρώσου στο 8,52. Το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης τρέχει ρεκόρ 8-5 ως τώρα στον πηλό, την ώρα που ο Ισπανός και κατά επτά χρόνια νεαρότερος, Νο6, σε 19 ματς στο Tour φέτος στο χώμα έχει χάσει μόλις μια φορά. Ηττήθηκε από τον Κόρντα στο Μόντε Κάρλο στον β’ γύρο, αλλά πήρε τη ρεβάνς πριν δύο μέρες που τον υπέταξε με σχετική άνεση 6-4,6-4,6-2. Έδειξε πιο συγκεντρωμένος και πιο επιβλητικός ο Αλκαράθ κόντρα στον Κόρντα και δεν σπατάλησε τόσες πολλές δυνάμεις, αφού να θυμίσουμε κόντρα στον Ράμος - Βινόλας έπαιξε πέντε σετ.

Ο πηλός δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια του 26χρονου Ρώσου, στη Λιόν έκανε μια νίκη και μετά αποκλείστηκε από τον Σλοβάκο Άλεξ Μολτσάν με 2-0 σετ, στη Ρώμη, αποκλείστηκε στους 16 από τον Τσιτσιπά με 2-1 σετ, ενώ στη Μαδρίτη τον άφησε εκτός από τον πρώτο γύρο Πούιγ με 2-0 σετ. Ως τώρα στο Παρίσι είχε ένα καλό μονοπάτι, αλλά και στα τρία ματς παραχώρησε από ένα σετ. Απέκλεισε κατά σειρά Μπόρτζες, Ντελιέν και Νόρι. Αντιμετώπισε δύο μέτριους αντιπάλους, αλλά απέναντι στον Νόρι ανέβασε ταχύτητα και ήταν βελτιωμένος και έβαλε φρένο στο σερί των έξι νικών του Νόρι. Μετά από πολύ καιρό ο Κατσάνοφ πετυχαίνει τρεις σερί νίκες στο Tour και πάει με αυτοπεποίθηση στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Αλκαράθ βρίσκεται για πρώτη φορά στους 16 του Γαλλικού Όπεν, ο Κατσάνοφ είναι πιο έμπειρος αθλητής, αλλά δεν του ταιριάζει το χώμα. Έχει κάποια δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά ο Ισπανός κινείται πιο άνετα. Περιμένουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο από τον Ρώσο, αλλά το ταπεραμέντο, η ταχύτητα και η επιβλητικότητα του Αλκαράθ στο χώμα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Στο 1.62 το συνδυαστικό στοίχημα νίκη Αλκαράθ και under 33,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κατσάνοφ - Αλκαράθ: Νίκη Αλκαράθ & under 33,5 games (απόδοση 1.62), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ