ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά πόλο: Ποντάρισμα σε δυάδα του 3.12

Ο Σόμα Βόγκελ της Ουγγαρίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιταλία
Ο Σόμα Βόγκελ της Ουγγαρίας © 2022 ANNA SZILAGYI/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στην Ουγγαρία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου συνεχίζεται. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές από το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Ουγγαρία είχε υψηλές βλέψεις σ’ αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις, το πόλο είναι το άθλημά της, αλλά η Ιταλία του Καμπάνια είχε άλλη άποψη και την υπέταξε 11-10 αφήνοντάς την εκτός ζώνης μεταλλίων. Απόψε μπαίνει στη μάχη της κατάταξης και όσο και να είναι πληγωμένοι οφείλουν να αντιδράσουν και να παίξουν για τον κόσμο τους. Το ματς με τις ΗΠΑ είναι στην Prime Time ζώνη, δεν γινόταν αλλιώς αφού πρόκειται για την οικοδέσποινα.

Οι ΗΠΑ στον προημιτελικό με την Εθνική δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μας. Οι παίκτες του Βλάχου ήταν ισοπεδωτικοί, οι ΗΠΑ δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον τρελό ρυθμό και γνώρισαν την ήττα με 16-11.

Η Ουγγαρία έχει μεγαλύτερη ανάγκη για να πάρει τη νίκη σήμερα, έχει το μέταλλο, έχει τον κόσμο και θα θέλει να δώσει μια καλή εμφάνιση ώστε να επουλώσει τις πληγές του αποκλεισμού κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Το παιχνίδι εάν ξεφύγει σε τέμπο θα γίνει πιο ζόρικο για τις ΗΠΑ. Στο 1.67 το -3,5 για την Ουγγαρία.

Για τις θέσεις 9-12 στις 19:30 η Ιαπωνία κοντράρεται με τη Γεωργία. Η Ιαπωνία πριν δύο μέρες κέρδισε 15-7 την Αυστραλία, ενώ η Γεωργία σκόρπισε τη Νότιο Αφρική με 20-7. Η Ιαπωνία είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, σκοράρει κατά ριπάς και δημιουργεί πλειάδα ευκαιριών στα παιχνίδια της σ’ αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει παρουσιάσει ορισμένα θετικά στοιχεία δεδομένων της ανταγωνιστικότητας και του υψηλού επιπέδου που υπάρχει σ’ αυτό το τουρνουά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γεωργία είναι μια ομάδα που μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της και σκοράρει, αλλά στην τελευταία περίοδο συνήθως ρίχνει το τέμπο της και ξεμένει από μπαταρίες. Κρατάμε από την πορεία τη μεγάλη εμφάνιση που έκανε κόντρα στους Κροάτες (13-7) παρά την ήττα, όπως και κόντρα στους Ούγγρους που και εκεί πήγε στο όριο το παιχνίδι και οι οικοδεσπότες επικράτησαν 18-14. Στο 1.87 το over 24,5, μπορεί να επαληθευθεί με βάση τη φιλοσοφία των δύο ομάδων. Οι δυο τους συναντήθηκαν πέρσι στο World League που επικράτησε η Γεωργία με 13-12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιαπωνία - Γεωργία: Over 24,5 (απόδοση 1.87), 19:30
  • Ουγγαρία - ΗΠΑ: Ουγγαρία με -3,5 (απόδοση 1.67), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ