ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Αντίπαλος της Ελλάδας η Ιταλία του Καμπάνια, έκλεισε το σπίτι των Ούγγρων

Giacomo Cannella of Italy in action during the Men's water polo quarterfinal match between Hungary and Italy at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Wednesday, June 29, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)
Giacomo Cannella of Italy in action during the Men's water polo quarterfinal match between Hungary and Italy at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Wednesday, June 29, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi) AP

Η Ιταλία θα είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό της Παρασκευής (01/07, 17.00), αφού η ομάδα του Καμπάνια υπέταξε 11-10 τους διοργανωτές Ούγγρους.

Την αντίπαλό της στον ημιτελικό της Παρασκευής (01/07, 17.00) έμαθε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Η Ιταλία επικράτησε 11-10 των διοργανωτών Ούγγρων και θα τεθεί απέναντι στην Ελλάδα.

Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές του Σάντρο Καμπάνια ήταν εντυπωσιακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και άντεξαν στο φινάλε την αντεπίθεση που επιχείρησαν να κάνουν οι Ούγγροι.

Με την ώθηση του κόσμου οι Μαγυάροι κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 3-2. Από εκεί και μετά οι Ιταλοί ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα.

Με επί μέρους 6-3 στα επόμενα δύο οκτάλεπτα η Ιταλία προηγήθηκε με 8-6 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι Ούγγροι πάλεψαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά δεν τα κατάφεραν.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ