ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Οι ασταμάτητοι Γουόριορς και οι απαντήσεις του Ντέιβις στο 1.91

Ο άσος των Λέικερς Αντονι Ντέιβις κόντρα στους Τίμπεργουλβς
Ο Αντονι Ντέιβις κόντρα στους Τίμπεργουλβς © 2021 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Επτά ματς στο στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ, ψάχνουν αντίδραση οι Λέικερς μετά το κάζο από τους Τίμπεργουλβς, ασταμάτητοι οι Γουόριορς

Οι Λέικερς (7-6) τα ξημερώματα του Σαββάτου συνετρίβησαν μέσα στο Staples Center από τους Τιμπέργουλβς με 24 πόντους διαφορά, πραγματοποιώντας ένα τραγικό τρίτο 12λεπτο, όπου το επί μέρους σκορ ήταν 40-12 επί της Μινεσότα.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Αντονι Ντέιβις προχώρησε σε δηλώσεις σκληρής αυτοκριτικής, έκανε λόγο για "ντροπιαστική" ήττα και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας πως με αυτήν την εικόνα οι Λέικερς δεν έχουν καμία πιθανότητα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Απόψε το LA φιλοξενεί (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) τους Σπερς (4-8), οι οποίοι βρίσκονται και φέτος σε μία μεταβατική σεζόν χωρίς χειροπιαστούς στόχους. Σίγουρα, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ θα αναζητήσει αντίδραση και απαντήσεις μετά την απρόσμενη συντριβή από τη κατά γενική ομολογία μέτρια Μινεσότα.

Λογικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βγει μπροστά ο Ντέιβις, δεδομένου άλλωστε ότι παραμένει εκτός ο Λεμπρόν Τζέιμς. Το line στο άθροισμα πόντοι-ριμπάουντ-ασίστ του AD είναι στο 39,5, ένα όριο που ο Ντέιβις πέρασε τρεις φορές στα έξι ματς που αγωνίστηκε μέσα στον Νοέμβριο, ενώ σε ένα είχε άθροισμα ακριβώς 39.

Για τις ηγετικές ικανότητες του Ντέιβις δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναφορές και ειδικά μετά τα όσα δήλωσε για τον αγώνα με τη Μινεσότα, αναμένεται να το πάρει πάνω του κόντρα στους Σπερς. Αλλωστε, στο πρώτο παιχνίδι φέτος με το Σαν Αντόνιο, στις 27 Οκτωβρίου, ο AD ήταν επιβλητικός με 35 πόντους, 17 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Στο 1.91 να κάνει 40+ στο άθροισμα πόντοι-ριμπάουντ-ασίστ.

Σάρλοτ - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα οι εντυπωσιακοί φέτος Γουόριορς ξεκινούν ανατολική περιοδεία τεσσάρων αγώνων, αρχής γενομένης από τη Σάρλοτ (15/11 02:00, Live από το SPORT24). Το Γκόλντεν Στέιτ τρέχει σερί επτά νικών και προέρχεται από το εκκωφαντικό 119-93 κόντρα στο Σικάγο, με τον Στέφεν Κάρι να οργιάζει σημειώνοντας 40 πόντους!

Η ομάδα του Στιβ Κερ έχει το κορυφαίο ρεκόρ (11-1) στο ΝΒΑ και μακράν το κορυφαίο Net Rating (14,1). Είναι ενδεικτικό πως στη δεύτερη θέση του ακολουθεί το Μαϊάμι με επτά πόντους λιγότερους (7,00)!

Πριν 11 ημέρες, οι Γουόριορς είχαν συντρίψει στο Chase Center με 114-92 τους Χόρνετς, με τον Κάρι να σημειώνει μόλις 15 πόντους. Τα παιχνίδια στη Σάρλοτ πάντως, είναι πάντα ιδιαίτερα για τον σούπερ σταρ των Γουόριορς, καθώς επιστρέφει στη γενέτειρά του. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως τα ξημερώματα θα προσφέρει ακόμη μία απολαυστική παράσταση.

Σε κάθε περίπτωση, το Γκόλντεν Στέιτ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο κόντρα στη δεύτερη χειρότερη άμυνα (δέχεται 113 πόντους ανά 100 κατοχές) του ΝΒΑ και το διπλό στο -3,5 σε απόδοση 1.75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΛΑ Λέικερς - Σαν Αντόνιο: Ντέιβις Over 39,5 πόντοι-ριμπάουντ-ασίστ (απόδοση 1.91), 22:30
  • Σάρλοτ - Γκόλντεν Στέιτ: 2 -3,5 (απόδοση 1.75), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ