ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με το 2.25 του Μαϊάμι και το χέρι αλφάδι του Κάρι

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι Ⓒ 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Ντιτρόιτ και Ιντιάνα θα παίξουν back to back στη Little Caesars Arena μέσα σε διάστημα δύο ημερών (01:00 Live από το SPORT24). Προχθές, οι Πέισερς κέρδισαν και υποχρέωσαν τους Πίστονς στην 11η διαδοχική τους ήττα. Και απόψε η Ιντιάνα είναι φαβορί, παρότι έχει εκτός τους Χαλιμπέρτον, Τέρνερ, Μάτουριν, ΜακΚόνελ και αμφίβολο τον Χιλντ.

Shorthanded βέβαια, είναι και το Ντιτρόιτ. Ο Ντουέιν Κέισι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάνινγχαμ, Ντιαλό και Στιούαρντ, που θα λείψουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης, είναι εκτός οι Μπογκντάνοβιτς, Αϊβι, Μπερκς και Μπάγκλεϊ. Εν ολίγοις είναι στα πιτς οι έξι από τους επτά πρώτους σκόρερ της ομάδας!

Με τόσες πολλές και σημαντικές απουσίες, είναι προφανές πως το ροτέισον των Πίστονς έχει αλλάξει δραματικά. Για παράδειγμα, το Σάββατο ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Αϊζάια Λίβερς με 18 πόντους. Επίσης, έπαιξε τον περισσότερο χρόνο, 38 λεπτά κι έκανε τις περισσότερες προσπάθειες (7/20 σουτ). Πάνω σε αυτή τη λογική και με δεδομένο ότι μέσα στον Μάρτιο αγωνίζεται σχεδόν 34 λεπτά κατά μέσο όρο, μπορούμε να ζητήσουμε το Over 13,5 στο 1.85.

Προγνωστικά NBA

Ατλάντα και Μινεσότα έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με 34 νίκες και 34 ήττες (01:30 Live από το SPORT24). Βέβαια, οι Χοκς βρίσκονται 4,5 παιχνίδια πίσω από την έκτη Νέα Υόρκη, επομένως όλα δείχνουν ότι θα συμβιβαστούν με την ιδέα του play-in tournament. Από την άλλη, η κατάσταση στη Δύση είναι εντελώς ρευστή. Οι Τίμπεργουλβς έχουν σαφώς περισσότερες πιθανότητες να προλάβουν την εξάδα, ωστόσο κινδυνεύουν παράλληλα να μείνουν και τελείως εκτός play in.

Θεωρητικά, η Μινεσότα έχει μεγαλύτερη ανάγκη απόψε τη νίκη, συγκριτικά με την Ατλάντα. Παρότι λοιπόν είναι αμφίβολος ο Ρουντί Γκομπέρ, το 2.70 στο διπλό κρίνεται πολύ μεγάλο για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με ακριβώς το ίδιο ρεκόρ. Άλλωστε, το σύνολο του Κρις Φιντς μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς χωρίς τον Γάλλο σέντερ.

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ότι ο κορυφαίος παίκτης των Τίμπεργουλβς, Αντονι Έντουαρντς, είναι γεννημένος στην Ατλάντα, έπαιξε για έναν χρόνο στο κολέγιο της Τζόρτζια, επομένως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο για αυτόν και λογικά θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, μέσα στη γενέτειρά του.

Το Μαϊάμι κάνει μία τελευταία προσπάθεια μήπως προλάβει την εξάδα στην Ανατολή. Στον αντίποδα, η Γιούτα έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε rebuilding, επομένως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το play in. Καθαρό φαβορί στους 7,5 πόντους οι Χιτ (01:30 Live από το SPORT24).

Η απλή νίκη τους με το Over 2,5 εύστοχα τρίποντα του Τάιλερ Χίρο φτάνει στο 2.25. Ο 23χρονος γκαρντ έχει ευστοχήσει σε πάνω από δύο τρίποντα, στα επτά από τα δέκα ματς του Μαϊάμι μετά το All-Star. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν η ομάδα του Ερικ Σποέλστρα είχε κερδίσει με 126-123 στο Σολτ Λέικ τους Τζαζ, ο Χίρο είχε 29 πόντους και τρία εύστοχα τρίποντα.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το Γκόλντεν Στέιτ έφτασε τις επτά διαδοχικές νίκες στο Σαν Φρανσίσκο, κερδίζοντας το Μιλγουόκι στην παράταση, το Σάββατο. Καθοριστικός για αυτή την επικράτηση ήταν ο Στεφ Κάρι, που πέτυχε 11 πόντους στα τελευταία δύο λεπτά της κανονικής περιόδου και ακόμη 9 στον έξτρα χρόνο!

Τα ξημερώματα, οι Γουόριορς φιλοξενούν τους Σανς, που έχουν σταθερά εκτός τον Κέβιν Ντουράντ (04:00 Live από το SPORT24). Το Φοίνιξ έχει ρεκόρ 7-3 στα τελευταία δέκα ματς, ωστόσο ηττήθηκε προχθές από το Σακραμέντο, μέσα στην Αριζόνα, παρά το γεγονός ότι το δίδυμο Μπούκερ-Εϊτον σημείωσε μαζί 50 πόντους.

Οι Γουόριορς δεν έχουν κανένα περιθώριο χαλάρωσης, καθώς βρίσκονται οριακά στην εξάδα της Δύσης. Τώρα λοιπόν, που έρχονται τα κρίσιμα, είναι εμφανές ότι έχει ανεβάσει στροφές ο Κάρι. Ο ηγέτης των πρωταθλητών είχε 6/15 τρίποντα κόντρα στους Μπακς. Συνολικά, μέσα στον Μάρτιο εκτελεί 13 τρίποντα κατά μέσο όρο και ευστοχεί σε 6,3.

Φέτος, οι Σανς έχουν κερδίσει ήδη τρεις φορές τους Γουόριορς, όμως σε αυτά τα τρία ματς, ο Κάρι είχε συνολικά 16 εύστοχα τρίποντα! Στο 1.88 το Over 4,5 του κορυφαίου σουτέρ όλων των εποχών κόντρα στο Φοίνιξ, που πλέον δεν έχει στη σύνθεσή του τον εξαιρετικό αμυντικό Μάικαλ Μπρίτζες για να τον περιορίσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιτρόιτ – Ιντιάνα: Λίβερς Over 13,5 (απόδοση 1.85), 01:00
  • Ατλάντα – Μινεσότα: 2 (απόδοση 2.70), 01:30
  • Μαϊάμι – Γιούτα: 1 & Χίρο Over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.25). 01:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Φοίνιξ: Κάρι Over 4,5 εύστοχα τρίποντα (1.88), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ