ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το όριο του Κάρι και οι Νάγκετς που πάνε για διψήφια νίκη

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Πέντε ματς στο στοιχηματικό πρόγραμμα του NBA, ξεχωρίζει ασφαλώς η αναμέτρηση των Μπακς με τους Γουόριορς. Αποδεκατισμένοι οι Μπλέιζερς στο Ντένβερ.

Πρώτη μονομαχία φέτος του Μιλγουόκι (26-17) με το Γκόλντεν Στέιτ (30-10), στην πιο ενδιαφέρουσα ασφαλώς αναμέτρηση από το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ (14/01 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Οι Μπακς δεν διανύουν την καλύτερή τους φόρμα. Γνώρισαν back to back ήττες στη Σάρλοτ και έφτασαν τις τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στους Γουόριορς, οι οποίοι έχασαν στο Μέμφις και συμπλήρωσαν τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Μιλγουόκι - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Dubs προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, μετά την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον, ο οποίος στα πρώτα δύο ματς που αγωνίστηκε, σημείωσε 15,5 πόντους, έχοντας πάντως περιορισμό στο χρόνο συμμετοχής του, με τον Στιβ Κερ να τον χρησιμοποιεί ακριβώς 20 λεπτά, τόσο με το Κλίβελαντ, όσο και με το Μέμφις.

Οι Γουόριορς θα παίξουν στο Fiserv Forum χωρίς τον κομβικό Ντρέιμοντ Γκριν, ενώ για τους Μπακς είναι ξανά εκτός ο πολύτιμος Τζρου Χολιντέι.

Σημειώνεται, ότι το Γκόλντεν Στέιτ βρίσκεται σε περιοδεία τεσσάρων αγώνων. Την Τρίτη έπαιξε στο Μέμφις και την Παρασκευή έχει back to back στο Σικάγο, πριν πάει να παίξει στη Μινεσότα. Προφανώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εξαντλητικό και πιθανότατα οι Γουόριορς θα κοιτάξουν να χτυπήσουν περισσότερο το ματς απέναντι στους πρωταθλητές.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει είτε με την εξαιρετική τους άμυνα, να κρατήσουν χαμηλά το Μιλγουόκι, κάτι που δεν είναι απλή υπόθεση, είτε ο Στεφ Κάρι να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση.

Τα νούμερα του 33χρονου άσου είναι εμφανώς πεσμένα μέσα στον Ιανουάριο, καθώς εκτελεί με μόλις 27,5% από το τρίποντο και με 33,7% εντός παιδιάς. Ακόμη κι έτσι όμως, στα πέντε ματς του 2022, πέρασε τρεις φορές το line των 26,5 πόντων, έχοντας 28 με τη Γιούτα, 28 με το Κλίβελαντ και 27 με το Μέμφις, όπου έκανε και triple double. Στο 1,93 να υπερβεί ξανά τους 26 πόντους ο ηγέτης των Γουόριορς.

Μέμφις - Μινεσότα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Θεαματικό παιχνίδι αναμένεται στο Μέμφις (14/01 03:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), όπου οι σούπερ φορμαρισμένοι Γκρίζλις (29-14) υποδέχονται τους Τίμπεργουλβς (20-21). Οι "αρκούδες" τρέχουν το κορυφαίο ρεκόρ για το franchise με 10 διαδοχικές νίκες και ψάχνουν τα ξημερώματα την 21η σε 25 παιχνίδια! Από την άλλη, οι Τίμπεργουλβς έχασαν οριακά στη Νέα Ορλεάνη και έσπασε έτσι ένα σερί τεσσάρων νικών, που τους είχε φέρει στο 50%.

Οι Γκρίζλις, με ηγέτη τον Μοράντ, σε αυτό το σερί των 10 νικών, σημειώνουν κατά μέσο όρο 117,5 πόντους. Αντίστοιχα, οι "λύκοι", που έχουν ένα από τα κορυφαία pace στη λίγκα, στα τρία τελευταία ματς σημείωσαν 135 κόντρα στους Θάντερ, 141 με τους Ρόκετς και 125 απέναντι στους Πέλικανς. Βατό όριο οι 227,5 για το over στο 1.70.

Ντένβερ - Πόρτλαντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Ντένβερ, οι Νάγκετς (20-19), έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα στο καλάθι στο Λος Άντζελες από τους Κλίπερς, αφού φιλοξενούν (14/01 05:00 Live από το SPORT24) τους αποδεκατισμένους Μπλέιζερς (16-24).

Το Πόρτλαντ θα παίξει χωρίς τους τέσσερις κορυφαίους σκόρερ του, αφού είναι τραυματίες οι Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ, στο πρωτόκολλο του κορονοϊού ο Πάουελ, ενώ θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους ο Σάιμονς. Ειδικά, ο τελευταίος αποτελεί τεράστια απώλεια, καθώς ελλείψει των Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ, έκανε τρομερό step up μέσα στον Ιανουάριο και σε έξι ματς σημείωσε κατά μέσο όρο 27,8 πόντους!

Με αυτά τα δεδομένα, θα είναι αυτοκτονία αν οι Νάγκετς δεν επικρατήσουν και μάλιστα εύκολα, έχοντας άλλωστε, κατά πάσα πιθανότητα και τη σημαντική επιστροφή του Μπάρτον. Στο 1.75 η διψήφια νίκη για την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Γκόλντεν Στέιτ: Κάρι Over 26,5 πόντοι (απόδοση 1.93), 02:30
  • Μέμφις – Μινεσότα: Over 227,5 (απόδοση 1.70), 03:00
  • Ντένβερ – Πόρτλαντ: 1 -9,5 (απόδοση 1.75), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ