ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ώρα αφύπνισης για το Ντάλας στο 2.05

Ο Σπένσερ Ντίντουιντι με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Σπένσερ Ντίντουιντι με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα του NBA.

Η Βοστώνη έχασε τα δύο back to back παιχνίδια στη Φλόριντα με Ορλάντο και Μαϊάμι, πληρώνοντας ότι έπαιξε με σημαντικές απουσίες. Για το αποψινό ματς όπως με τη Νέα Υόρκη, έχουν βγει εκτός injury list οι Τζέιλεν Μπράουν, Μάλκολμ Μπρόγκντον και Αλ Χόρφορντ, κάτι που σημαίνει ότι οι Σέλτικς θα είναι σαφώς ενισχυμένοι (02:30 Live από το SPORT24). Ούτως ή άλλως, οι πρωταθλητές της Ανατολής είναι αξιόπιστοι στο TD Garden μετρώντας επτά σερί νίκες.

Στον αντίποδα, οι Νικς επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, επικρατώντας με 105-103 του Κλίβελαντ. MVP για τη Νέα Υόρκη ήταν ο Τζούλιους Ραντλ, έχοντας 36 πόντους και 13 ριμπάουντ. Αυτό ήταν το 14ο προσωπικό του double-double στα τελευταία 15 παιχνίδια!

Το εντυπωσιακό με τον Ραντλ είναι ότι κατεβάζει 14,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο μέσα στο 2023 και έχει τουλάχιστον 13 10/12 φορές! Στο 1.75 το Over 11,5 ριμπάουντ του Ραντλ. Στο 2.20 με την απλή νίκη της Βοστώνης, η οποία είχε κερδίσει και τον Νοέμβριο τους Νικς με 133-118.

Προγνωστικά NBA

Το Σικάγο πήγε στην Ιντιάνα με τρεις διαδοχικές νίκες, προηγήθηκε με +21 και όμως στο τέλος ηττήθηκε, παρότι οι Πέισερς έπαιξαν χωρίς τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον. Γενικά, οι Μπουλς αδυνατούν να βρουν ένα καλό σερί νικών και προς το παρόν βρίσκονται μόλις στη 10η θέση της Ανατολής.

Απόψε πάντως, παίζουν με την αδύναμη Σάρλοτ (02:30 Live από το SPORT24) και θεωρητικά έχουν μία καλή ευκαιρία να ρεφάρουν την ήττα στην Ιντιάνα, δεδομένου μάλιστα ότι είναι αμφίβολος για τους Χόρνετς ο ΛαΜέλο Μπολ.

Η ομάδα του Στιβ Κλίφορντ, που έχει το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ (5-16) στην Ανατολή, ολοκλήρωσε ένα road trip τεσσάρων αγώνων με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες. Αρχικά κέρδισε στο Χιούστον και την Ατλάντα, όμως στη συνέχεια συνετρίβη back to back από Γιούτα και Φοίνιξ.

Ειδικά εντός έδρας, η Σάρλοτ έχει υποστεί 10 ήττες στα τελευταία 11 ματς, κερδίζοντας μόνο την Οκλαχόμα.

Στο 1.75 με -45 το διπλό του Σικάγο, το οποίο είχε κερδίσει με 106-88 τη Σάρλοτ τον περασμένο Νοέμβριο στο United Center.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας είναι ασφαλώς αυτή ανάμεσα στο Φοίνιξ και το Ντάλας (05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες διασταυρώθηκαν πέρυσι στα ημιτελικά της Δύσης, με τους Μάβερικς να κερδίζουν εμφατικά (123-90) στο Game 7 μέσα στην Αριζόνα.

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν μοιραστεί από μία νίκη, με τους Σανς να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους εντός έδρας κόντρα στους Μάβερικς, σε επίπεδο regular season, στα έξι παιχνίδια! Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς συνεχίζει να αγωνίζεται χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ, ωστόσο απόψε αναμένεται να επιστρέψει, ύστερα από απουσία τριών αγώνων, ο Ντιάντρε Εϊτον.

Οι Σανς είναι σε καλό φεγγάρι, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Footprint Center. Αντίθετα, οι Μάβερικς συμπλήρωσαν επτά ήττες στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους, μετά και το 127-126 από τους Γουίζαρντς, μέσα στο Ντάλας.

Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε την οργή του Σπένσερ Ντινγουίντι, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε "μισθοφόρους" τους παίκτες της Ουάσινγκτον και τόνισε πως είναι απαράδεκτο για μία ομάδα όπως το Ντάλας, με υψηλές φιλοδοξίες και με έναν υποψήφιο MVP στις τάξεις της, να χάνει από ένα σύνολο που έχει αθλητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται πρωτίστως για τα συμβόλαιά τους.

Μένει λοιπόν να φανεί αν τα λόγια του πολύπειρου γκαρντ θα λειτουργήσουν αφυπνιστικά για τους Μάβερικς και θα ενεργοποιήσουν το εγωισμό τους. Σε κάθε περίπτωση, το διπλό του Ντάλας σε τιμές αουτσάιντερ, άνω του 2.00 αξίζει το ρίσκο, αφού ποντάρουμε την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, που 41 πόντους την Τρίτη, στην ήττα από τους Γουίζαρντς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Νέα Υόρκη: 1 & Ραντλ Over 11,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.20), 02:30
  • Σάρλοτ – Σικάγο: 2 -4,5 (απόδοση 1.75), 02:30
  • Φοίνιξ – Ντάλας: 2 (απόδοση 2.05), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ