ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Οκτώ σερί διπλά οι Σίξερς, αξίζει το 2.60 των Πέισερς

Τζέιμς Χάρντεν και Τζόελ Εμπίντ πανηγυρίζουν
Τζέιμς Χάρντεν και Τζόελ Εμπίντ πανηγυρίζουν © 2023 DERIK HAMILTON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Η Ιντιάνα έκανε μία φυσιολογική κοιλιά, εξαιτίας και της απουσίας του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον. Με την επιστροφή όμως του νεαρού πόιντ-γκαρντ οι Πέισερς ανέβασαν ξανά το επίπεδο της απόδοσής τους και θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2/2 στα back to back παιχνίδια με Λέικερς και Κινγκς. Τελικά, έχασαν στον πόντο από το Λ.Α. και κέρδισαν την Παρασκευή 107-104 το Σακραμέντο.

Απόψε, η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ υποδέχεται το Κλίβελαντ, το οποίο προέρχεται από το εύκολο 128-113 επί των Γκρίζλις, την Πέμπτη (06/02 00:00 Live από το SPORT24). Οι Καβαλίερς πάντως, έχουν συμπληρώσει έναν μήνα χωρίς δύο σερί νίκες και εκτός έδρας κέρδισαν μόνο το αδύναμο Χιούστον, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Το σετ λοιπόν, με τον άσο σε τιμές άνω του 2.60, αδικεί αρκετά την Ιντιάνα, η οποία μέσα στο Gainbridge Fieldhouse έχει ρεκόρ 17-11 και παίζει με έναν αντίπαλο, που έχει ρεκόρ στο δρόμο 10-16.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 29 Δεκεμβρίου, στο πρώτο φετινό ματς των δύο ομάδων, στην έδρα της Ιντιάνα, οι Πέισερς είχαν επικρατήσει 135-126, με το δίδυμο Χαλιμπέρτον-Χιλντ να ευστοχεί σε 11 τρίποντα και να σημειώνει συνολικά 54 πόντους! Αξίζει ασφαλώς το ρίσκο στον αουτσάιντερ άσο.

Εναλλακτικά, επιλογή με αξία είναι και το double-double του Ντάριους Γκάρλαντ στο 3.10. Ο άσος των Καβαλίερς δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στο All Star Game και πιθανότατα θα έχει έξτρα κίνητρο για απαντήσεις απόψε, δεδομένου ότι νιώθει αδικημένος. “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι All-Star. Είναι λίγο απογοητευτικό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Καβς, Τζέι Μπι Μπίκερσταφ για τον παίκτη του.

Ο Γκάρλαντ έχει φέτος 22 πόντους κατά μέσο όρο και 8,2 ασίστ. Στο τελευταίο παιχνίδι με το Μέμφις έβαλε 32 πόντους και μοίρασε 11 τελικές πάσες. Έγραψε έτσι το τρίτο του double-double στα τέσσερα προηγούμενα ματς. Επίσης, είχε κάνει double-double (20 πόντοι, 10 ασίστ) και στο πρώτο παιχνίδι με τους Πέισερς φέτος, στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν οι Καβς είχαν κερδίσει στο Οχάιο με 118-112.

Προγνωστικά NBA

Η Φιλαντέλφεια έχει ρεκόρ 13-3 μέσα στο 2023 και έχει ανέβει στην τρίτη θέση της Ανατολής, με τον Τζόελ Εμπίντ να βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα αυτήν την περίοδο. Ο σταρ των Σίξερς έκλεισε τον Ιανουάριο με 34,9 πόντους κατά μέσο όρο και την Παρασκευή έβαλε για πλάκα 33, παίζοντας μόλις 28 λεπτά στη νίκη επί των Σπερς.

Στον αντίποδα, οι Νικς έχουν 3-7 στα τελευταία δέκα ματς. Χθες ηττήθηκαν μέσα στο Madison Square Garden από τους Κλίπερς στην παράταση και απόψε δίνουν back to back, έχοντας δεδομένα εκτός τον κορυφαίο τους αμυντικό, Μίτσελ Ρόμπινσον, ο οποίος θα απουσιάσει για ένατο διαδοχικό παιχνίδι (06/02 01:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Δύσκολα, ο Αϊζάια Χαρτενστάιν και ο Τζέρικο Σιμς θα μπορέσουν να περιορίσουν τον οδοστρωτήρα που λέγεται Εμπίντ, ο οποίος μετά το παιχνίδι με το Μπρούκλιν, στις 25 Ιανουαρίου, δίνεται σταθερά questionable στην injury list των Σίξερς, αλλά παίζει κανονικά. Ο Καμερουνέζος ηγέτης της Philly, έστω και ως αμφίβολος, σκόραρε 44 πόντους κόντρα στο Ντένβερ και συνολικά 58 στα δύο κολλητά ματς με το Ορλάντο.

Εξάλλου, στις τελευταίες δύο επισκέψεις του στο MSG σημείωσε 35 και 37 πόντους αντίστοιχα. Στο 1.55 το +31 πόντοι του Εμπίντ. Πάνω από το 2.35 αν παράλληλα επαληθευτεί το διπλό των φορμαρισμένων Σίξερς, που είναι αήττητοι εκτός έδρας μέσα στο 2023, μετρώντας οκτώ σερί διπλά (Θάντερ, Πίστονς, Τζαζ, Λέικερς, Κλίπερς, Μπλέιζερς, Κινγκς, Σπερς)!

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το Μέμφις διανύει εμφανώς περίοδο κάμψης με επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του. Μάλιστα, έχασε διαδοχικά εντός έδρας από Πόρτλαντ και Κλίβελαντ με διψήφιες διαφορές. Απόψε, οι Γκρίζλις φιλοξενούν τους Ράπτορς και έχουν δεδομένα εκτός δύο starters τον Στίβεν Ανταμς (τραυματίας) και τον Ντίλον Μπρουκς (τιμωρημένος), ενώ αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή των Τζα Μοράντ και Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (06/02 01:00 Live από το SPORT24).

Με αυτά τα δεδομένα, καλύτερα ας αφήσουμε στην άκρη τον φαβορί άσο. Πιο ενδιαφέρον στοίχημα το Over 22,5 πόντοι του φορμαρισμένου Φρεντ Φαν Φλιτ στο 1.83. Ο γκαρντ των Ράπτορς έβαλε 32 πόντους στο Χιούστον και 34 στη Γιούτα στα πρώτα δύο ματς του Φεβρουαρίου. Επίσης, έχει σκοράρει πάνω από 22 στις οκτώ από τις τελευταίες δέκα συμμετοχές του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιντιάνα – Κλίβελαντ, 00:00

  • 1 (απόδοση 2.62)
  • Γκάρλαντ double-double (απόδοση 3.10)

Νέα Υόρκη – Φιλαντέλφεια, 01:00

  • 2 & Εμπίντ 31+ πόντοι (απόδοση 2.37)

Μέμφις – Τορόντο, 01:00

  • Φαν Φλιτ Over 22,5 (απόδοση 1.83)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ