ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για τη 17η σερί νίκη οι Μπακς στο 2.75

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Τζόελ Εμπίντ μετά από παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φιλαντέλφεια Σίξερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Τζόελ Εμπίντ μετά από παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φιλαντέλφεια Σίξερς © 2022 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Το μεγάλο ματς του Μιλγουόκι με τη Φιλαντέλφεια ξεχωρίζει απόψε από το στοιχηματικό πρόγραμμα του NBA.

Στην Ουάσινγκτον, οι Γουίζαρντς κοντράρονται ξανά με τους Ράπτορς μέσα σε διάστημα δύο ημερών (05/03 00:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Την Πέμπτη, οι δύο ομάδες έπαιξαν πάλι στην Capital One Arena και οι πρωτευουσιάνοι κέρδισαν 119-108. Παρόλα αυτά, οι στοιχηματικές δίνουν φαβορί απόψε το Τορόντο, στους 2,5 πόντους.

Οι Ράπτορς πάντως απογοήτευσαν προχθές. Παρότι πήραν 49 πόντους από το δίδυμο Ανουνόμπι-Πελτλ και κατέβασαν 13 επιθετικά ριμπάουντ, έχασαν διότι δεν τράβηξαν ο Σιακάμ και ο ΦανΦλιτ, που έβαλαν μαζί 27 πόντους. Ειδικά ο ΦανΦλιτ, μετά από απουσία τριών αγώνων, σημείωσε μόλις 17 πόντους στα τελευταία δύο ματς, έχοντας 3/22 τρίποντα.

Στον αντίποδα, η Γουίζαρντς είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Κούζμα και Πορζίνγκις, που σημείωσαν 30 και 25 πόντους αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Μπιλ έμεινε χαμηλά, μόλις στους 15, ωστόσο στα τελευταία 16 ματς που έχει αγωνιστεί, το ρεκόρ της Ουάσινγκτον είναι 12-4!

Το Τορόντο θεωρητικά είναι ομάδα με μεγαλύτερο ταβάνι, όμως η Ουάσινγκτον είναι δεδομένο πως σουτάρει πολύ καλύτερα την μπάλα από την περιφέρεια και από τη στιγμή, που προχθές κέρδισε σουτάροντας με 46,7% από το τρίποντο, είναι μάλλον υπερβολικό να δίνεται σήμερα αουτσάιντερ μέσα στην έδρα της, στο 2.15.

Προγνωστικά NBA

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ τα έδωσε όλα την Τετάρτη στο TD Garden, σημείωσε 44 πόντους, ωστόσο δεν αποδείχθηκαν αρκετοί, προκειμένου το Κλίβελαντ να αλώσει τη Βοστώνη. Οι Καβς έχασαν με 117-113 από τους Σέλτικς και γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στα τελευταία πέντε ματς.

Ο Μίτσελ πάντως γράφει φέτος τα καλύτερά του νούμερα σε πόντους (27,5) και λεπτά συμμετοχής (35,5) και απόψε κόντρα στο Ντιτρόιτ, θα συμπληρώσει 400 παιχνίδια καριέρας στο ΝΒΑ (05/03 02:30 Live από το SPORT24). Οι Πίστονς είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της Ανατολής. Μετρούν έξι διαδοχικές ήττες. Έχουν κερδίσει μόνο το Σαν Αντόνιο στην παράταση, στα τελευταία δέκα ματς. Και απόψε θα παραταχθούν χωρίς τον κορυφαίο τους σκόρερ, τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (21,6 πόντοι).

Το Κλίβελαντ είναι τόσο μεγάλο φαβορί, που το βασικό χάντικαπ βρίσκεται στους 15 πόντους. Στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις της φετινής regular season, με το Ντιτρόιτ, οι Καβς πέτυχαν ισάριθμες νίκες με 24, 8 και 28 πόντους διαφορά αντίστοιχα.

Αν πάρουμε ένα εντελώς βάτο χάντικαπ 5,5 πόντων και το Over 25,5 του Μίτσελ χτίζουμε απόδοση στο 2.15. Ο ηγέτης των Καβς έχει αγωνιστεί μία φορά φέτος κόντρα στους Πίστονς και σημείωσε 32 πόντους. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εναντίον τους, δεν έπεσε κάτω από τους 28.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς διεξάγεται αναμφίβολα στο Μιλγουόκι, εκεί όπου οι Μπακς περιμένουν τους Σίξερς, με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στα 17 παιχνίδια (05/03 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24)!

Τα "ελάφια" δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν το Ορλάντο την Τετάρτη, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 31 πόντους και τον Τζρου Χολιντέι να προσθέτει 23. Οι Μπακς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ευστόχησαν σε 26 τρίποντα στο συγκεκριμένο ματς, επίδοση season-high για τον οργανισμό.

Το Μιλγουόκι απέχει μόλις τέσσερις νίκες από το ιστορικό του ρεκόρ. Το καλύτερο σερί του, το είχε τρέξει τη σεζόν 1970-71, με 20 διαδοχικές νίκες. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο, οι Μπακς είχαν κατακτήσει και το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Η ομάδα του Μάικ Μπουντεχόλτσερ έχει μοιραστεί από μία νίκη φέτος κόντρα στους Σίξερς. Τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς διεξήχθησαν στη Φιλαντέλφεια. Οι Μπακς κέρδισαν με 90-88 το εναρκτήριο ματς της σεζόν, στις 20 Οκτωβρίου και ηττήθηκαν με 110-102 στις 18 Νοεμβρίου.

Η Philly έχασε τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Την Πέμπτη λύγισε με 133-126 στο Ντάλας, αφού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φρενάρει το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ, που σημείωσε συνολικά 82 πόντους! Το θετικό για τον Ντοκ Ρίβερς είναι ότι επέστρεψε στη δράση ο Τζόελ Εμπίντ, μετά την απουσία του στο παιχνίδι με το Μαϊάμι και σημείωσε 35 πόντους.

Οι Σίξερς, ακόμη κι όταν χάνουν είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Για παράδειγμα, στις ήττες από Μαϊάμι και Βοστώνη, τα παιχνίδια κρίθηκαν στη μία κατοχή. Το έργο του Μιλγουόκι λοιπόν, μόνο εύκολο δεν αναμένεται, ωστόσο οι Μπακς αυτή τη στιγμή μοιάζουν ανίκητοι και ειδικά μέσα στο Fisev Forum, μετρούν 11 σερί νίκες όντας αήττητοι σχεδόν δύο μήνες.

Ο άσος είναι φαβορί στο 1.55 και μαζί με το Over 11,5 ριμπάουντ του Γιάννη μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.75. Ο Greek Freak στα τελευταία 14 ματς κανονικής περιόδου κόντρα στη Φιλαντέλφεια, έχει μαζέψει πάνω από 11 ριμπάουντ 13 φορές! Στα δύο φετινά παιχνίδια είχε 14 και 13 αντίστοιχα.

Επίσης, έχει ενδιαφέρον το Over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Μπρουκ Λόπεζ στο 1.93. Ο σέντερ των Μπακς το επιβεβαίωσε πέντε φορές στις τελευταίες έξι κόντρες του με τον Εμπίντ. Φέτος είχε 4/12 και 2/5 αντίστοιχα. Επίσης, προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Ορλάντο, όπου σε 27 λεπτά συμμετοχής έβαλε 18 πόντους με 4/5 τρίποντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον – Τορόντο: 1 (απόδοση 2.15), 00:00
  • Κλίβελαντ – Ντιτρόιτ: 1 -5,5 & Μίτσελ Over 25,5 (απόδοση 2.15), 02:30
  • Μιλγουόκι – Φιλαντέλφεια: 1 & Γιάννης Over 11,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.75), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ