ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Αγριεμένοι οι Γουόριορς, αξία στο διπλό των Μάβερικς

Προγνωστικά NBA: Αγριεμένοι οι Γουόριορς, αξία στο διπλό των Μάβερικς
2022 AP PHOTO/JEFF CHIU

Το Ντάλας ταξίδεψε στο Σολτ Λέικ με την ελπίδα ότι μπορεί να έχει πίσω τον Ντόντσιτς. Το Γκόλντεν Στέιτ πάει αγριεμένο για το 3-0 στο Ντένβερ. Εντελώς ανοιχτή ακόμη η σειρά της Μινεσότα με το Μέμφις.

Η Μινεσότα έκανε σούπερ game 1 και έσπασε την έδρα του Μέμφις. Οι Γκρίζλις όμως απάντησαν εμφατικά στο game 2 με 124-96, ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1 και απόψε πάνε στη Μινεάπολις για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας (22/04 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Ο Τέιλορ Τζένκινς κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι ο Στίβεν Ανταμς δεν ταιριάζει στο ματσάρισμα του Καρλ-Αντονι Τάουνς, τον πάρκαρε στον πάγκο και με τον Μπράντον Κλαρκ, οι Γκρίζλις έπαιξαν πολύ καλύτερη άμυνα, κερδίζοντας πανεύκολα το δεύτερο παιχνίδι. Φυσικά, οι μπουκ εξαφάνισαν από τις στοιχηματικές επιλογές τα lines του Ανταμς, που μας επέτρεψαν στο προηγούμενο ματς να βγάλουμε το πιο εύκολο under της χρονιάς, αφού ο Νέο Ζηλανδός σέντερ αγωνίστηκε μόλις τρία λεπτά, γράφοντας στη στατιστική του τρία ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Μινεσότα - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η μεγαλύτερη πάντως απογοήτευση μέχρι στιγμής είναι δίχως αμφιβολία ο Ντ' Αντζελο Ράσελ. Ο πόιντ-γκαρντ των Τίμπεργουλβς στα πρώτα δύο ματς ήταν άθλιος με 5/22 σουτ. Χρωστάει επιτέλους ένα καλό παιχνίδι και με τη σειρά να μεταφέρεται απόψε στο Target Center, περιμένουμε να έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι των "λύκων". Στο 1.78 το Over 16,5 του Ράσελ.

Σε ό,τι αφορά στο σημείο, το Μέμφις είναι οριακά φαβορί στον 1,5 πόντο, ωστόσο μιλάμε για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι όπου το σκορ είναι στο 3-3 μαζί με τα ματς της κανονικής περιόδου. Η Μινεσότα είναι σίγουρο πως στην έδρα της θα αποδειχθεί πιο παραγωγική συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι στο Μέμφις. Οι Γκρίζλις ούτως ή άλλως είναι από τις καλύτερες επιθέσεις του ΝΒΑ. Οι συγκεκριμένες δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τη regular season με το κορυφαίο pace στη λίγκα. Πρώτη σκέψη λοιπόν είναι το Over 232,5 στο 1.70, όριο που επαληθεύτηκε τέσσερις φορές στα έξι μεταξύ τους ματς φέτος.

Ντένβερ - Ντάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Με τον συγκλονιστικό Τζέιλεν Μπράνσον να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, σημειώνοντας 41 πόντους (6/10 τρίποντα), το Ντάλας ισοφάρισε τη σειρά με τη Γιούτα σε 1-1 και πρακτικά υπέστη το μικρότερο δυνατό κακό, δεδομένου ότι έπαιξε τα πρώτα δύο ματς χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Τζαζ, επιστρέφοντας στο Σολτ Λέικ, όφειλαν να έχουν πάρει προβάδισμα δύο νικών. Δεν το έκαναν όμως και πλέον οι Μάβερικς έχουν το πάρει το πάνω χέρι στην ψυχολογία της σειράς, αφού μόνο καλύτεροι αναμένονται στη συνέχεια με την επάνοδο του Ντόντσιτς (22/04 04:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έχει αναβαθμιστεί σε questionable για απόψε, επομένως δεν μπορεί να αποκλειστεί η επιστροφή του στη δράση. Αν αγωνιστεί, προφανώς το +6,5 που δίνουν αυτή τη στιγμή οι μπουκ είναι value. Σε κάθε περίπτωση, το Ντάλας έδειξε στα πρώτα δύο ματς ότι είναι πολύ σκληρή ομάδα και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κανένα παιχνίδι στην τύχη του, είτε παίζει ο Ντόντσιτς, είτε όχι. Με την ελπίδα ότι ο Σλοβένος τελικά θα αγωνιστεί, μπορούμε να πάρουμε και το ρίσκο με το ξερό διπλό στο καλοπληρωμένο 3.45.

Σε ό,τι αφορά στα ατομικά lines του Ντάλας, οι μπουκ ασφαλώς τηρούν στάση αναμονής, διότι αν παίξει ο Luka-Magic θα αλλάξουν τελείως οι επιθετικές ισορροπίες στην ομάδα του Τζέισον Κιντ.

Από την άλλη, στους Τζαζ είναι ξεκάθαρο πως ο Ντόνοβαν Μίτσελ το παίρνει εξ ολοκλήρου πάνω του. Ο ηγέτης της Γιούτα επιχείρησε 29 σουτ στο game 1 και 30 στο game 2, χώρια τις βολές. Φυσικά, με τόσες προσπάθειες θα πρέπει να σουτάρει με κάτω από 30% για να μην περάσει το όριο των 28 πόντων. Άλλωστε, τα playoffs εξιτάρουν τον Μίτσελ, ο οποίος σε 35 αγώνες στην postseason έχει μέσο όρο 29,1 πόντους (!) και φιγουράρει δίπλα σε ιερά τέρατα του αθλήματος όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Αλεν Αϊβερσον, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέρι Γουέστ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς!

Σε αντίθεση με τον Μίτσελ, όπου σουτάρει χωρίς όριο, ο Γκομπέρ φαίνεται πως δεν ενοχλείται με το γεγονός ότι απλώς ανεβοκατεβαίνει το παρκέ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια, στο Ντάλας, ο Γάλλος σέντερ πήρε συνολικά μόλις έξι προσπάθειες κι έβαλε 13 πόντους. Οι μπουκ δίνουν το line του στο 13,5, δηλαδή θεωρούν ότι μπορεί να βάλει περισσότερους πόντους απόψε απ' ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μαζί. Ο Γκομπέρ βέβαια, παραμένει πολύτιμος στο αμυντικό κομμάτι και κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ, όπου έχει μαζέψει ήδη 34. Στο 3.25 το combo Under 13,5 πόντοι και Over 15,5 πόντοι του Γάλλου ψηλού.

Ντένβερ - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τι κι αν ο Στεφ Κάρι ήταν σε καθεστώς "περιορισμένων λεπτών" στα πρώτα δύο ματς. Οι Γουόριορς ισοπέδωσαν τους Νάγκετς και ταξίδεψαν στα Βραχώδη Ορη έχοντας πάρει μαζί τους ένα πειστικό 2-0. Η εικόνα στα πρώτα δύο ματς της σειράς δείχνει ότι πάμε για "σκούπα" (22/04 05:00 Live από το SPORT24).

Ο Γιόκιτς είναι πολύ μόνος στο Ντένβερ και δεν μπορεί να τα βάλει με την αγριεμένη περιφέρεια του Γκόλντεν Στέιτ. Στο game 2 η τριπλέτα Πουλ, Τόμπσον και Κάρι ξεχαρβάλωσε την άμυνα των Νάγκετς σημειώνοντας τους 84 από τους 126 συνολικά πόντους των "πολεμιστών".

Ειδικά ο Κάρι ήταν εντυπωσιακός, αφού ήρθε από τον πάγκο, έπαιξε 23 λεπτά κι έβαλε 34 πόντους με 12/17 σουτ (5/10 τρίποντα)! Το Ντένβερ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την επίθεση των Γουόριορς και από τη στιγμή που ο Γιόκιτς δεν διαθέτει ισχυρό supporting cast, ελλείψει Μάρει και Πόρτερ Τζούνιορ, αναπόφευκτα οι Νάγκετς αδυνατούν να ακολουθήσουν.

Λογικά, το διπλό δέχεται πιέσεις, ωστόσο παίζεται ακόμη στο 1.80. Φυσικά στέκεται και το Over 214,5 σε combo, όπου μας επιτρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.52. Στα πρώτα δύο ματς μπήκαν 230 και 232 πόντους αντίστοιχα. Και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν μίνιμουμ 215 πόντοι. Δύσκολα οι Νάγκετς θα κρατήσουν αυτούς τους Γουόριορς κάτω από τους 110.

Στα ειδικά των παικτών, ο Τζόρνταν Πουλ ήταν απολαυστικός στα πρώτα δύο ματς της σειράς, καθώς έβαλε συνολικά 59 πόντους με ποσοστό ευστοχίας στο 65,5%! Είχε 5/7 τρίποντα στο πρώτο ματς και 5/10 στο δεύτερο. Στο 2.05 να ευστοχήσει σε τουλάχιστον τρία τρίποντα απόψε και να πιάσει το κάτω όριο των 21 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα – Μέμφις: Over 232,5 (απόδοση 1.70), 02:30
  • Μινεσότα – Μέμφις: Ράσελ Over 16,5 πόντοι (απόδοση 1.78), 02:30
  • Γιούτα – Ντάλας: 2 +6,5 (απόδοση 1.95), 04:00
  • Γιούτα – Ντάλας: Μίτσελ Over 28,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 04:00
  • Γιούτα – Ντάλας: Γκομπέρ Over 15,5 ριμπάουντ & Under 13,5 πόντοι (απόδοση 3.25), 04:00
  • Ντένβερ – Γκόλντεν Στέιτ: 2 & Over 214,5 (απόδοση 2.52), 05:00
  • Ντένβερ – Γκόλντεν Στέιτ: Πουλ Over 2,5 εύστοχα τρίποντα & 21+ πόντοι (απόδοση 2.05), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ