ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με ένα combo του 1.75 στο ΑΕΚ Betsson - Ολυμπιακός

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με ένα combo του 1.75 στο ΑΕΚ Betsson - Ολυμπιακός
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση της AEK Betsson με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Το μενού ανοίγει στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (14:45 ERT3, Live από το SPORT24).

Από πλευράς ονομάτων και δυναμικής είναι το ματς της αγωνιστικής. Η Ένωση προέρχεται από νίκη απέναντι στο Λαύριο με 90-75. Ανακοίνωσε, εκτός του Μόργκαν, δύο ακόμα παίκτες. Τον Ρίκι Λίντο και τον Μπράντον Νάιτ. Αλλά δεν θα παίξουν κόντρα στους "ερυθρόλευκους". Μάλιστα ο δεύτερος, έφτασε μόλις χθες το απόγευμα στην Αθήνα.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός είχε διπλή αγωνιστική στη EuroLeague, με νίκες στο ΣΕΦ κόντρα σε Μιλάνο (79-74) και Μονακό (75-73). Λογικά κουβαλάει κόπωση, ενώ και την άλλη εβδομάδα έχει πάλι δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα (10/01) και Μπασκόνια (12/01). Συν τοις άλλοις έμεινε εκτός 12αδας για το σημερινό ματς ο Αϊζάια Κάναν, που είναι τρίτος σκόρερ των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα με 11 πόντους κατά μέσο όρο.

Η ΑΕΚ Betsson είναι πιο ξεκούραστη, αφού εδώ και αρκετό καιρό δίνει ένα ματς την εβδομάδα αφού έχει περάσει στους "16" του Basketball Champions League. Παράλληλα, αναμένεται να έχει και πολύ κόσμο στο πλευρό της, αφού έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η Ένωση με πάνω από 15 πόντους και να σημειωθούν στο ματς τουλάχιστον 152, προσφέρεται στο 1.75. Η ομάδα του Πλάθα σκοράρει κατά μέσο όρο 87.75 πόντους, ενώ του Μπαρτζώκα 86. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες που μπορούν να βρουν εύκολα πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Betsson – Ολυμπιακός: 1 +15,5 & Over 151,5 (απόδοση 1.75), 14:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ