ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας ο Κάναν κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, αυτοί είναι οι 6 ξένοι των "ερυθρόλευκων" για το ματς

02/01/2024 Olympiacos Vs Armani Milano for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEf Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
02/01/2024 Olympiacos Vs Armani Milano for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEf Stadium, in Piraeus - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Αϊζάια Κάναν για τον αγώνα με την ΑΕΚ Betsson (14:45,ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Δείτε την 6αδα των ξένων των "ερυθρόλευκων".

Χωρίς τον Αϊζάια Κάναν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ Betsson (14:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στα Άνω Λιόσια, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Αμερικανό από την 7αδα των ξένων, αφού - βάσει κανονισμών - κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι 6 αλλοδαπούς παίκτες στην αποστολή.

Η 6αδα των ξένων του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ Betsson είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός 12αδας θα μείνουν και οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό ρόστερ των "ερυθρόλευκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ