ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Επιλογές τριπλασιασμού στο Game 4 ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ

Προγνωστικά Μπάσκετ: Επιλογές τριπλασιασμού στο Game 4 ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ
FENERBAHCE.ORG

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 4 της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στην Εφές Αναντολού και τη Φενέρμπαχτσε.

Με το τέταρτο παιχνίδι συνεχίζεται απόψε η συγκλονιστική ημιτελική σειρά του τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρμπαχτσε (20:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Η Φενέρ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια η Εφές ανέτρεψε την κατάσταση και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στους τελικούς. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αρχικά έσπασε την έδρα των πρωταθλητών Τουρκίας στο δεύτερο ματς, με απίστευτο buzzer beater του Γουίλ Κλάιμπερν και εν συνεχεία υπερασπίστηκε την έδρα της στο Game 3.

Την Τετάρτη, η Αναντολού επικράτησε με 97-91 της Φενέρ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε κάτω με επτά πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Είναι φυσικά εντυπωσιακό, ότι η Εφές κατάφερε να κερδίσει μία αναμέτρηση, όπου η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ευστόχησε σε εννιά τρίποντα παραπάνω και είχε 55,2% έξω από τα 6.75μ. (16/29)!

Η μεγάλη διαφορά έγινε κυρίως με τις βολές, καθώς η Εφές εκτέλεσε 32, ευστοχώντας σε 26, ενώ η Φενέρ είχε μόλις 9/12. Κομβικός βέβαια ήταν και ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος στα πρώτα δύο ματς πέρασε απαρατήρητος, στο τρίτο όμως έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με 25 πόντους (8/12 σουτ, 6/8 βολές).

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ενώ είχαν πέσει πλέον κάπως οι παλμοί, ο κόουτς Ιτούδης προσήλθε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ, προκειμένου να δικαιολογήσει με εικόνα τα παράπονά του για τη διαιτησία. Υποστήριξε πως το διαιτητικό τρίο είχε διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματά του και εν πολλοίς δικαιώθηκε, αφού η ομοσπονδία μπάσκετ της Τουρκίας παραδέχθηκε πως οι αποφάσεις των διαιτητών επηρέασαν την τελική έκβαση του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μία χορταστική σειρά, με δύο ομάδες που παίζουν στα "κόκκινα" και προσφέρουν σκορ NBA. Είναι χαρακτηριστικό πως το Game 1 πήγε στους 174 πόντους, ενώ τα επόμενα δύο ξεπέρασαν τους 180!

Για τη Φενέρ το αποψινό παιχνίδι είναι do-or-die. Αν το πάρει θα επιστρέψει στην έδρα της για ένα πέμπτο ματς, αν το χάσει θα παραδώσει τα σκήπτρα της και η Εφές θα περάσει στους τελικούς για να διεκδικήσει τον 16ο τίτλο της.

Μετά τον ντόρο που έγινε για τη διαιτησία την Τετάρτη, πιθανότατα απόψε το διαιτητικό τρίο θα είναι πολύ πιο προσεκτικό. Ούτως ή άλλως, μιλάμε για μία σειρά που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και το ιδανικό θα ήταν να κριθεί σε Game 5. Βέβαια, όλα κρέμονται κυριολεκτικά σε μια κλωστή, επομένως δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση, είτε ισοφαρίσει η Φενέρ, είτε κάνει το 3-3 η Εφές. Άλλωστε, το χάντικαπ είναι μόλις στον 1,5 πόντο, ουσιαστικά λοιπόν δεν υπάρχει φαβορί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεπώς, είναι προτιμότερο να στραφούμε ξανά στα ειδικά των παικτών, διότι βλέπουμε ότι παρά την κρισιμότητα των συγκεκριμένων αγώνων, το σύνολο των πόντων πάει σταθερά σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο ασφαλώς, ότι το βασικό line για το Under/Over είναι στο 173,5!

Υπό αυτό το πρίσμα, μπορούμε να ζητήσουμε εκ νέου το Over του Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, ο οποίος στα πρώτα τρία ματς έχει σκοράρει 15, 14 και 21 πόντους αντίστοιχα. Απόψε το line του είναι στο 12,5 και το Over προσφέρεται στο 1.80. Μαζί με 10+ πόντους από τον Μάρκο Γκούντουριτς, χτίζουμε Bet Builder σε απόδοση 3.20.

Ο Σέρβος άσος ήταν απογοητευτικός την Τετάρτη, αφού έμεινε άποντος. Είναι προφανές πως για να μπορέσει η Φενέρ να κάνει απόψε το break χρειάζεται μία πολύ πιο γεμάτη εμφάνιση από τον Γκούντουριτς. Το θετικό είναι πως αγωνίστηκε προχθές κάτω από 17 λεπτά, επομένως σωματικά δεν επιβαρύνθηκε ιδιαιτέρως.

Στον αντίποδα, η Εφές έχει κλασικά την Αγία Τριάδα των Μίτσιτς, Κλάιμπερν και Λάρκιν, ωστόσο ο παίκτης που έχει αναδειχθεί σε σταθερή αξία στη σειρά με τη Φενέρ, είναι ξεκάθαρα ο Ελάιτζα Μπράιαντ. Ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος συμφώνησε για ακόμη έναν χρόνο με την Εφές, έχει σημειώσει στα πρώτα τρία παιχνίδια 13, 18 και 21 πόντους αντίστοιχα. Στο 1.70 να πετύχει απόψε τουλάχιστον 12.

Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να ξεπεράσουμε το 3.10 αν ζητήσουμε ταυτόχρονα και 9+ πόντους από τον Τιμπόρ Πλάις. Ο Αταμάν στο πρώτο ματς με τη Φενέρ προτίμησε στο "5" τον Αντε Ζίζιτς, όμως στα επόμενα δύο επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κροάτη και συμπεριέλαβε στην πεντάδα των ξένων, τον Γερμανό "πύργο". Ο Πλάις είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη με πρόσωπο στο καλάθι και το απέδειξε τόσο στο Game 2, όπου είχε 11 πόντους σε μόλις 17 λεπτά, όσο κυρίως στο Game 3, όπου ήταν καθοριστικός με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 34 λεπτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εφές – Φενέρ, 20:00

  • Χέις-Ντέιβις Over 12,5 & Γκούντουριτς 10+ πόντοι (απόδοση 3.20)
  • Μπράιαντ 12+ πόντοι & Πλάις 9+ πόντοι (απόδοση 3.15)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ