ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Ιτούδης πήγε με λάπτοπ στις τηλεοπτικές δηλώσεις και εξήγησε τα παράπονά του: "Ίσως οι διαιτητές έβλεπαν άλλο ματς"

Ο Ιτούδης πήγε με λάπτοπ στις τηλεοπτικές δηλώσεις και εξήγησε τα παράπονά του: "Ίσως οι διαιτητές έβλεπαν άλλο ματς"
PRINTSCREEN

Ο Δημήτρης Ιτούδης εμφανίστηκε με ένα λάπτοπ κι έναν από τους βοηθούς του στις τηλεοπτικές δηλώσεις μετά το τέλος του Game 3 της Φενέρμπαχτσε με την Εφές, για να εξηγήσει αναλυτικά τα παράπονα που είχε από τη διαιτησία.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε με 97-91 από την Αναντολού Εφές στο Game 3 της ημιτελικής σειράς των playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος και ο Δημήτρη Ιτούδης είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, ιδίως για τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, με το φάουλ που καταλογίστηκε στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την αλλαγή που ζήτησε, αλλά δεν δόθηκε από τη γραμματεία.

Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στο παρκέ του Sinan Erdem για να κάνει δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο beIN Sports και είχε μαζί του ένα λάπτοπ και έναν από τους βοηθούς του, προκειμένου να δείξει σε replay κάποιες από τις φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε από τη διαιτησία.

"Οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια σήμερα. Σε ένα τόσο σημαντικό ματς με τόσους ποιοτικούς παίκτες, οι 32 βολές από τη μία πλευρά και οι 10 από την άλλη εγείρουν ερωτηματικά.

Θέλω να πάω πίσω στο δεύτερο ματς. Ένας παίκτης της Εφές έκανε δύο φορές χειρονομία προς την κερκίδα και δεν τιμωρήθηκε. Στο ματς με την Τόφας ο Γκούντουριτς δέχτηκε τεχνική ποινή για τη δική του χειρονομία. Υπήρχαν 0.3" μετά το τρίποντο του Κλάιμπερν και δεν μας τα έδωσαν.

Ο Εμπαγιέ ήταν στο ριμπάουντ. Ο Νάιτζελ ακουμπάει την μπάλα. Ίσως οι διαιτητές έβλεπαν άλλο παιχνίδι. Βλέπετε; Υπάρχει κάθετη κίνηση. Ποιος κρατάει το χέρι του Νάιτζελ; Ο Εμπαγιέ. Σφύριξαν αμυντικό φάουλ σε αυτή τη φάση. Το σκορ ήταν στο 93-91.

Είχα έναν παίκτη στο πλάι για αλλαγή. Δεν επέτρεψαν την αλλαγή. Δεν ήθελα να μιλήσω για τους διαιτητές, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά στις βολές σήμερα. Θα υπάρξουν πολλοί που θα μας δώσουν δίκιο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να μην παρεξηγήσετε αυτό που κάνω.

Συγχαρητήρια στην Εφές. Έχουν εξαιρετική ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή, αλλά παίζουμε κι εμείς μπάσκετ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Φενέρ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ