ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Χτυπάει την αδυναμία της ΑΕΚ Betsson ο Προμηθέας με τον Ετσενίκε στο 1.80

Προγνωστικά Μπάσκετ: Χτυπάει την αδυναμία της ΑΕΚ Betsson ο Προμηθέας με τον Ετσενίκε στο 1.80
INTIME

Ελληνικός εμφύλιος για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, με τους Πατρινούς να έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη, ενώ η Ένωση είναι πλήρως αδιάφορη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έχει μόνο το γόητρο της να υπερασπιστεί, έτσι ώστε να πάρει έστω μία νίκη στον όμιλο. Ο Προμηθέας αν κερδίσει στα Λιόσια, περνάει ως δεύτερος από το γκρουπ, στους 8 του BCL, ενώ με ήττα του θέλει και ήττα της Χολόν απέναντι στην αδιάφορη Μούρθια.

H AEK Betsson επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο Μαρούσι με 90-82 για τη Stoiximan Basket League και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την εξάδα. Ωστόσο, δεν έχει πείσει με την απόδοση της. Δεν είναι τυχαίο πως με τον Ζούρο στον πάγκο δεν έχει κερδίσει εντός έδρας παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα ο Προμηθέας παίζει τα… ρέστα του απόψε για την πρόκριση στα προημιτελικά. Για το πρωτάθλημα κέρδισε εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου με 84-79, αλλά το μυαλό των Πατρινών εδώ και καιρό είναι στο παιχνίδι με την Ένωση.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ Betsson στην γραμμή των ψηλών με τους δύο σέντερ να είναι εκτός, μας δίνουν το ειδικό bet για σήμερα. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο ο Ετσενίκε να σημειώσει τουλάχιστον 11 πόντους σε απόδοση 1.80 είναι μία επιλογή με καλές πιθανότητες.

Ο άσος από την Κολομβία είναι η νούμερο ένα απειλή μέσα στο ζωγραφιστό για τον Προμηθέα και αποτελεί την κορυφαία πηγή κινδύνου μετά το τρομερό δίδυμο στην περιφέρεια (Κάουαν - Χέιλ). Η Ένωση θα προσπαθήσει να τον περιορίσει με αλχημείες. Στο πρωτάθλημα, όταν είχε παίξει και ο Μόργκαν, ο Ετσενίκε σταμάτησε στους 10 πόντους, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε σημειώσει 17.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ Betsson – Προμηθέας: Ετσενίκε over 10,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 19:30

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ