TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Διπλά με Over στο 2.80 και το 2.90

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Διπλά με Over στο 2.80 και το 2.90
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του ένα must win παιχνίδι στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον ελλιπή Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο BCL ο Προμηθέας με νίκη επί της αδιάφορης ΑΕΚ Betsson παίρνει την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης. Δύο Bet Builder από το Match Money σε αποδόσεις 2.80 και 2.90.

ΑΕΚ Betsson – Προμηθέας: Η ΑΕΚ Betsson θεωρούνταν στα φαβορί για τη φετινή διοργάνωση του Basketball Champions League, τα πάσης φύσεως προβλήματα ωστόσο την "εκτροχίασαν" και με ρεκόρ 0-5 είναι προφανώς στην τελευταία θέση του ομίλου και χωρίς ελπίδα για το φινάλε. Αντίθετα ο Προμηθέας κρατά την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση, νικώντας την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα προκριθεί στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί "έκαψαν" το πρώτο ματς μπολ χάνοντας σε ένα ματς θρίλερ από την Χάποελ Χολόν, με 93-92. Τώρα περιμένουμε ωστόσο να μιλήσει το κίνητρο και θα συνδυάσουμε τη νίκη του Προμηθέα με το υψηλό όριο των 164,5 πόντων. Για την ΑΕΚ η άμυνα στη διοργάνωση και γενικότερα στη σεζόν είναι κάτι το προβληματικό, στον όμιλο επιτρέπει κάτι παραπάνω από 90 πόντους ανά παιχνίδι.

Bet Builder με το διπλό του Προμηθέα και το Over 164,5 πόντων, σε απόδοση 2.80.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός ΑΚTOR: Για τον Παναθηναϊκό το ματς στο Βελιγράδι με τον αδιάφορο και ελλιπή Ερυθρό Αστέρα είναι must-win στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό με 71-65 στο αιώνιο ντέρμπι άφησε τον Παναθηναϊκό στις 18 νίκες και θέλει το διπλό στο Βελιγράδι για να αφήσει πίσω τους ερυθρόλευκους αλλά και να κρατήσει στο -2 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την οποία έχασε δύο φορές φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και για τον Παναθηναϊκό ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει αυτή τη στιγμή προσιτός αντίπαλος. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχει ελπίδες για τα play-in της διοργάνωσης και θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με σερί πέντε ηττών και με τραυματίες τους Γιάγκο Ντος Σάντος και Τόπιτς. Θα πάρουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού με το Over 158,5 πόντων, ο Αστέρας στα τελευταία πέντε ματς επιτρέπει σχεδόν 87 πόντους κατά μέσο όρο.

Bet Builder με το διπλό του Παναθηναϊκού και το Over 158,5 πόντων, σε απόδοση 2.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – Προμηθέας: 2 & Over 164,5 πόντοι αγώνα (απόδοση 2.80), 19:30
  • Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR: 2 & Over 158,5 πόντοι αγώνα (απόδοση 2.90), 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ