ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με Ναν για το διπλό στο Βελιγράδι και το 2.00 ο Παναθηναϊκός AKTOR

Προγνωστικά EuroLeague: Με Ναν για το διπλό στο Βελιγράδι και το 2.00 ο Παναθηναϊκός AKTOR
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται απόψε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Για τους πράσινους, που δίνουν μάχη για το πλεονέκτημα έδρας, το παιχνίδι ασφαλώς έχει τεράστια σημασία. Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει χάσει πλέον οριστικά το τρένο της δεκάδας, μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες από Μπαρτσελόνα, Ζάλγκιρις, Μπάγερν, Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το τριφύλλι την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων από τον Ολυμπιακό, ωστόσο απόψε έχει την ευκαιρία να βάλει ξανά από κάτω τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι με τη σειρά τους έχασαν χθες (19/03) στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές.

Ούτως ή άλλως, ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για πέντε τελικούς μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα και να μεγιστοποιήσει έτσι τις πιθανότητές του για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, ότι οι πράσινοι υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία και έναντι της Φενέρ, πέρα από τον Ολυμπιακό, επομένως για να έχουν το πάνω χέρι στο φινάλε της regular season θα πρέπει να γράψουν καλύτερο ρεκόρ και από τους δύο.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει βελτιώσει αισθητά την παρουσία του μακριά από το ΟΑΚΑ και με απολογισμό 6-8 έχει την πέμπτη καλύτερη επίδοση στη διοργάνωση πίσω μόνο από Ρεάλ, Μονακό, Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα. Φυσικά, τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα και φύση. Υπενθυμίζεται πάντως, ότι την περσινή σεζόν οι πράσινοι είχαν περάσει με νίκη από το Βελιγράδι, βάζοντας έτσι στοπ σε ένα σερί τριών ηττών εκτός έδρας κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει να διαχειριστεί απόψε τις απουσίες του Γιάγκο Ντος Σάντος, Μπράνκο Λάζιτς και Νίκολα Τόπιτς. Επίσης, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τρέι Τόμπκινς. Αντίθετα, επιστρέφει ο πολύπειρος Μίλος Τέοντοσιτς. Από την άλλη, το τριφύλλι ταξίδεψε στη Σερβία με τα γνωστά προβλήματα των Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας μπροστά του τα σαφώς πιο δύσκολα ματς με Μπαρτσελόνα (εντός), Βίρτους (εκτός) και Μπαγερν (εκτός) είναι υποχρεωμένος απόψε να μην λαθέψει. Το κίνητρο και η ποιότητα των πράσινων, λογικά θα κάνει τη διαφορά απέναντι στον πληγωμένο Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος βαθμολογικά δεν κυνηγάει πλέον κάτι χειροπιαστό στη EuroLeague.

Βατό το χάντικαπ των 3,5 πόντων για το διπλό. Μαζί με 12+ πόντους από τον Κέντρικ Ναν χτίζουμε απόδοση διπλασιασμού. Ο Αμερικανός γκαρντ έπιασε το συγκεκριμένο όριο οκτώ φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια, έχοντας μεταξύ άλλων 21 πόντους με τη Μονακό, 21 με την Παρτίζαν, 26 με τη Ζάλγκιρις, 23 με τη Φενέρ και από 17 με Ρεάλ και Ολυμπιακό.

Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR: 2 -3,5 & Ναν 12+ πόντοι (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ