ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Οι τελευταίοι 5 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague είναι τελικοί για εμάς"

Αταμάν: "Οι τελευταίοι 5 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague είναι τελικοί για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία (20/3, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague ότι οι επόμενοι 5 αγώνες της κανονικής περιόδου είναι τελικοί για τους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του μία πρόκληση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να φροντίζει στην αναχώρηση της ομάδας να τονίσει ότι και οι 5 αγώνες που μένουν στο "τριφύλλι" μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης έχουν χαρακτήρα τελικού.

"Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να προσθε΄σει: "Για εμάς απομένουν 5 παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί.

Πρέπει να πάρουμε αυτές τις νίκες για να διατηρήσουμε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Μετά από αυτό τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε".

Κλείνοντας, μιλώντας για τους τραυματίες της ομάδας (Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο) και την κατάστασή τους δήλωσε πως "δεν ξέρω, οι παίκτες που θα είναι τραυματίες θα μείνουν εκτός" για να προσθέσει αστειευόμενος ότι "ίσως είναι έτοιμοι την νέα σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET ΣΕ 2' EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ