ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Η παράδοση της Αιγύπτου

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει τη νίκη της Αιγύπτου απέναντι στη Γουινέα-Μπισάου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει τη νίκη της Αιγύπτου απέναντι στη Γουινέα-Μπισάου Ⓒ 2022 FOOTOGRAFIIA/ASSOCIATED PRESS

Τελευταία αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Άφρικα με δυάδα σε απόδοση πάνω από το 3.75.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής συνεχίζεται απόψε με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο, όπου η Νιγηρία παίζει με τη Γουινέα-Μπισάου και η Αίγυπτος με το Σουδάν.

Η Νιγηρία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, έχοντας έξι βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Αίγυπτος με τρεις βαθμούς, τρίτη είναι η Γουινέα-Μπισάου με έναν και τελευταίο το Σουδάν επίσης με έναν.

Αίγυπτος - Σουδάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Αίγυπτος, πρακτικά χρειάζεται μία ισοπαλία κόντρα στο Σουδάν (21:00 Live από το SPORT24) για να τσεκάρει την πρόκριση, διότι ακόμη κι αν η Γουινέα-Μπισάου κάνει την έκπληξη κόντρα στη Νιγηρία και κερδίσει, στην ισοβαθμία με τέσσερις βαθμούς, υπερέχουν οι "Φαραώ", που κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 τη Γουινέα-Μπισάου.

Η Αίγυπτος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με την κάκιστη εμφάνιση και ήττα (1-0) κόντρα στη Νιγηρία, όμως στο δεύτερο παιχνίδι της ήταν βελτιωμένη. Το γκολ του Σαλάχ αρκούσε για να πάρει το τρίποντο, ωστόσο η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ είχε και τρία δοκάρια!

Το Σουδάν για να προκριθεί, οφείλει να κερδίσει την Αίγυπτο, άρα είναι υποχρεωμένο να ρισκάρει. Αυτό θα ευνοήσει τους "Φαραώ", που αναμένεται με την ταχύτητα του Σαλάχ να βρουν κενούς χώρους στη μετάβαση. Ευκαιρία λοιπόν για την Αίγυπτο να πετύχει μία πειστική νίκη και να πάει με βελτιωμένη ψυχολογία στο πρώτο νοκ άουτ ματς. Ο άσος από το 1.25, ανεβαίνει στο 1.60 σε combo με το over 1,5. Σημειώνεται, ότι στη μεταξύ τους παράδοση, η Αίγυπτος μετράει 14 νίκες εναντίον του Σουδάν, εκ των οποίων μόνο οι δύο με σκορ 1-0.

Γουινέα-Μπισάου - Νιγηρία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην άλλη αναμέτρηση, το κίνητρο είναι μονόπλευρο (21:00 Live από το SPORT24). Η Γουινέα-Μπισάου θέλει τη νίκη, είτε για να τερματίσει δεύτερη, εφόσον χάσει η Αίγυπτος, είτε για να διεκδικήσει την πρόκρισή της μέσω της τρίτης θέσης, ελπίζοντας πως θα βρεθεί ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Αντίθετα, η Νιγηρία είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει καπαρώσει την πρωτιά και το πιθανότερο είναι πως ο Ογκουστίν Εγκουαβοέν θα προχωρήσει σε ροτέισον, προστατεύοντας τους περισσότερους βασικούς του.

Παρότι, υπάρχει διαφορά στο κίνητρο των δύο ομάδων, οι μπουκ θεωρούν ότι η Νιγηρία δεν θα χαριστεί και προσφέρουν το διπλό σε τιμές φαβορί στο 1.70. Σε κάθε περίπτωση, η Γουινέα-Μπισάου είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να κυνηγήσει τη νίκη. Από την άλλη, οι "σούπερ αετοί" αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και χωρίς κανένα άγχος.

Υπάρχουν λοιπόν οι προϋποθέσεις για να ανοίξει το ματς και να δούμε ένα από τα λίγα over 2,5 στη συγκεκριμένη διοργάνωση, τα οποία προφανώς πληρώνουν καλά, σε τιμές άνω του 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αίγυπτος – Σουδάν: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.60), 21:00
  • Γουινέα-Μπισάου – Νιγηρία: Over 2,5 (απόδοση 2.35), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ