ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Το σερί του Ιμόμπιλε και η Ρόμα που "έρχεται"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League με τη Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League με τη Ρόμα © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Λάτσιο και της Ρόμα στη Serie A κόντρα σε Μπολόνια και Σαλερνιτάνα αντίστοιχα.

Το Σάββατο έκαναν επιτυχημένη πρεμιέρα στη Serie A οι δύο ομάδες του Μιλάνου, η Μίλαν και η Ιντερ. Απόψε, θα επιδιώξουν κάτι ανάλογο οι δύο σύλλογοι της Ρώμης, η Λάτσιο και η Ρόμα.

Προγνωστικά Ιταλία: Σκοράρει πάντα στις πρεμιέρες ο Ιμόμπιλε

Η Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι φιλοξενεί στο Ολίμπικο την Μπολόνια (19:30 Cosmote 1HD, Live από το SPORT24) και θα ψάξει ένα δυναμικό ξεκίνημα για να ζεστάνει τον κόσμο της, ο οποίος μοιάζει προς το παρόν ξενερωμένος. Είναι χαρακτηριστικό, πως η Λάτσιο έχει διαθέσει φέτος μόλις 6.000 κάρτες διαρκείας, όταν η συμπολίτισσα Ρόμα έφτασε τις 40.000!

Η αλήθεια είναι πως οι λατσιάλι προέρχονται από μία μάλλον αδιάφορη σεζόν, όπου τερμάτισαν πέμπτοι χωρίς να πετύχουν κάτι αξιοσημείωτο. Το θετικό είναι πως έτρεξε γρήγορα ο μεταγραφικός σχεδιασμός και έγιναν αρκετές κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Μεταξύ άλλων αποκτήθηκαν ο γκολκίπερ Μαξιμιάνο (Γρανάδα), οι χαφ Μάρκος Αντόνιο (Σαχτάρ), Βεσίνο (Ιντερ) και οι στόπερ Ρομανιόλι (Μίλαν), Χίλα (Καστίγια). Από τους προαναφερθέντες βασικοί στην πρεμιέρα αναμένονται ο Μαξιμιάνο και ο Ρομανιόλι.

Στον αντίποδα, η Μπολόνια του Σίνισα Μιχάιλοβιτς πέρασε απαρατήρητη την περσινή σεζόν, καταφέρνοντας απλά να τερματίσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι στόχοι για φέτος δεν αλλάζουν, δεδομένου μάλιστα ότι το ρόστερ δείχνει αποδυναμωμένο, αφού πωλήθηκαν ορισμένες σημαντικές μονάδες, όπως ο στόπερ Τεάτε (Ρεν), ο μπακ Χίκι (Μπρέντφορντ) και ο χαφ Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο άσος λογικά έχει το προβάδισμα στο 1.70, δεδομένου άλλωστε ότι η Λάτσιο κερδίζει σταθερά την τελευταία τριετία (2-0, 2-1, 3-0) την Μπολόνια εντός έδρας. Το πιο εντυπωσιακό όμως στατιστικό είναι ότι ο Τσίρο Ιμόμπιλε σκοράρει πάντα στις πρεμιέρες της Serie A με τη φανέλα της Λάτσιο από τη σεζόν 2016/17!

Πέρυσι, ο Ιταλός "μπόμπερ" έβαλε 27 γκολ, ανοίγοντας λογαριασμό την πρώτη αγωνιστική στο εκτός έδρας 3-1 επί της Έμπολι. Ο καπιτάνο της Λάτσιο έχει στην καριέρα του σημειώσει οκτώ τέρματα κόντρα στην Μπολόνια. Το anytime του απόψε προσφέρεται στο 1.80, ωστόσο αν ζητήσουμε και τον άσο της Λάτσιο φτάνουμε στο 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αέρας ενθουσιασμού στη Ρόμα

Λίγο αργότερα τη σκυτάλη παίρνει η Ρόμα, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλέρνο με τη Σαλερνιτάνα (21:45 Cosmote 1HD, Live από το SPORT24). Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στη Λάτσιο, στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο επικρατεί άκρατος ενθουσιασμός.

Από τη μία η κατάκτηση του Europa Conference League την περσινή σεζόν, από την άλλη οι φιλόδοξες καλοκαιρινές μεταγραφές, έχουν γεμίσει αισιοδοξία τους τζιαλορόσι και εκφράζονται δειλά βλέψεις πρωταθλητισμού.

Ο Μουρίνιο ασφαλώς κρατάει χαμηλά τους τόνους, ωστόσο είναι αλήθεια πως η Ρόμα με τις προσθήκες των Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάτιτς (Μάντσεστερ Γ.) και Τσελίκ (Λιλ) βελτίωσε αισθητά τη δυναμική της και έκλεισε την ψαλίδα από τις δύο ομάδες του Μιλάνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο αποψινό ματς πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα μόνο τον Ντιμπάλα από τα νέα αποκτήματα. Σε κάθε περίπτωση, η Ρόμα είναι καθαρό φαβορί στο 1.50 κόντρα στη Σαλερνιτάνα, η οποία πέρυσι εκεί που έδειχνε καταδικασμένη έκανε ένα τρομερό φίνις και έσωσε τελικά την κατηγορία.

Τα πράγματα φέτος αναμένονται ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα του Νταβίντε Νικόλα, η οποία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Μέσα στην εβδομάδα βέβαια, έγιναν ακόμη τρεις προσθήκες (Καντρέβα, Βιλένα και Μπρον) και έτσι η Σαλερνιτάνα έφτασε συνολικά τις εννιά μέχρι στιγμή. Είναι αμφίβολο ωστόσο, κατά πόσο θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο στην πρεμιέρα.

Με τον ενθουσιασμό που κουβαλάει η Ρόμα και τον αέρα της ομάδας που "έρχεται" το φαβορί διπλό μπορεί να παιχθεί και μάλιστα με Over 1,5 πλησιάζει το 1.80. Σημειώνεται, ότι η Ρόμα άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας, κερδίζοντας στα τελευταία με 1-0 την Τότεναμ και με 5-0 τη Σαχτάρ. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν είχε κερδίσει με 4-0 στο Σαλέρνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Μπολόνια: 1 & Να Σκοράρει Ιμόμπιλε (απόδοση 2.25), 19:30
  • Σαλερνιτάνα – Ρόμα: 2 & Οver 1,5 (απόδοση 1.78), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ