ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Με το δεξί Μίλαν και Ιντερ, δυάδα τριπλασιασμού

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Τζένοα για την Serie A | 28 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Τζένοα για την Serie A | 28 Φεβρουαρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP MAGES

Πρεμιέρα απόψε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις ομάδες του Μιλάνου, τη Μίλαν και την Ιντερ να παίζουν κόντρα σε Ουντινέζε και Λέτσε αντίστοιχα.

Πρεμιέρα στη Serie A απόψε και η αυλαία ανοίγει με την πρωταθλήτρια Μίλαν να υποδέχεται στο Σαν Σίρο την Ουντινέζε (19:30 Cosmote 2HD, Live από το SPORT24).

Η Μίλαν επέστρεψε πέρυσι στην κορυφή της Ιταλίας έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Παρότι δεν ήταν πιο ποιοτική ομάδα συγκριτικά με την Ιντερ, τα κατάφερε διότι στα κρίσιμα φανέρωσε μεγαλύτερη σταθερότητα απ' ότι η συμπολίτισσα.

Προφανώς, στον πάγκο παραμένει ο Στέφανο Πιόλι. Σημαντικές αλλαγές πάντως στο ρόστερ δεν υπάρχουν. Κυριότερη απώλεια είναι ο χαφ Φρανκ Κεσί, που συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα. Κορυφαία προσθήκη το νέο μεγάλο ταλέντο του βελγικού ποδοσφαίρου, ο Τσαρλς Ντε Κέτελαρ, που αποκτήθηκε με 32 εκατ. ευρώ από την Κλαμπ Μπριζ. Επίσης αποκτήθηκε ο Ντιβόκ Οριγκί, που έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και ως εκ τούτου η βελγική παροικία στο Μιλάνο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο Αλέξης Σαλεμάκερς.

Στη Μίλαν επικρατεί ασφαλώς ενθουσιασμός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και απόψε η ομάδα του Πιόλι θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της μπροστά σε ένα κατάμεστο Σαν Σίρο (70.000 θεατές – sold out).

Η Ουντινέζε, η οποία φέτος έχει νέο προπονητή τον Αντρέα Σοτίλ, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κακός δαίμονας των "ροσονέρι". Πέρυσι και πρόπερσι πήρε ισοπαλία 1-1 στο Μιλάνο και συνολικά την τελευταία επταετία έχει χάσει μόνο δύο φορές στο Σαν Σίρο. Γενικά πάντως, ως ομάδα κινείται στη μετριότητα εδώ και πέντε σεζόν, ευρισκόμενη σταθερά εκτός δεκάδας.

Το πιθανότερο είναι πως η Μίλαν θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Άλλωστε, ήταν αρκετά καλή και στην προετοιμασία, κερδίζοντας σε φιλικές αναμετρήσεις με 2-1 την Κολωνία και με 2-0 τη Μαρσέιγ. Ο άσος βέβαια παίζει χαμηλά, κάτω από το 1.50. Μπορεί να ανέβει στο 1.70+ με Over 1,5, στη λογική ότι οι εννιά από τις τελευταίες δέκα εντός έδρας νίκες της Μίλαν επί της Ουντινέζε, ήρθαν με Over 1,5.

Προγνωστικά Ιταλία: Με Λουκάκου η Ιντερ

Λίγο αργότερα, θα πάρει τη σκυτάλη η Ιντερ, η οποία κάνει πρεμιέρα εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Λέτσε (21:45 Cosmote 2HD, Live από το SPORT24). Οι “νερατζούρι” ήταν πέρυσι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν και έτσι δεν κατάφεραν να κάνουν το repeat.

Οι στοιχηματικές εταιρίες επιμένουν και φέτος ότι η Ιντερ έχει το πρώτο λόγο για το Σκουντέτο και την προσφέρουν μόλις στο 2.75 για να πάρει τα σκήπτρα από τη Μίλαν. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι δεν έχει ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ της. Πρακτικά, έφυγε ο Πέρισιτς (Τότεναμ) και επέστρεψε ο Λουκάκου (Τσέλσι).

Ο Βέλγος φορ, μετά από μία απογοητευτική σεζόν στην Premier League, επανέρχεται στη Serie A με στόχο να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, εν όψει και του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του διετία με τη φανέλα της Ιντερ έβαλε 47 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα και ήταν ασφαλώς καθοριστικός στον τίτλο που κατέκτησαν οι "νερατζούρι" το 2021.

Η Λέτσε επιστρέφει στη Serie A μετά από δύο χρόνια, ως πρωταθλήτρια από τη Β' κατηγορία. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, επομένως είναι αβέβαιο κατά πόσο θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο στο ξεκίνημα της σεζόν ο Μάρκο Μπαρόνι. Η ομάδα πάντως στηρίζεται ένθερμα από το κοινό της, όπως αποδεικνύουν και τα 19.000 εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν.

Στοιχηματικά, το διπλό είναι αναμενόμενα πολύ χαμηλά, σε τιμές γύρω στο 1.30. Μπορεί ωστόσο να ανέβει στο αξιοπρεπές 1.75 με Over 2,5. Σημειώνεται ότι η Ιντερ δέχθηκε γκολ σε όλα τα φιλικά της. Έφερε 2-2 με τη Μονακό και τη Λιόν και έχασε με 4-2 από τη Βιγιαρεάλ και με 1-0 από τη Λανς. Η Λέτσε με τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης πιθανότατα θα βοηθήσει κι αυτή στην κατεύθυνση ενός ανοιχτού ματς.

Σε δυάδα λοιπόν οι δύο ομάδες του Μιλάνου μας τριπλασιάζουν το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Ουντινέζε: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.72), 19:30
  • Λέτσε – Ιντερ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ