ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Πρόβλημα στο γκολ η Βερόνα, εντυπωσιάζει η Ουντινέζε

Οι παίκτες της Ουντινέζε πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A.
Οι παίκτες της Ουντινέζε πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A. © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Βερόνα - Ουντινέζε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Η όγδοη αγωνιστική της Serie Α ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Βερόνα κόντρα στην Ουντινέζε (21:45 Cosmote Sport 3HD, LIVE από το SPORT24). Ο άσος βρίσκεται σε τιμές άνω του 3.10 κατά μέσο όρο, ενώ το διπλό είναι φαβορί στο 2.20.

Η Ουντινέζε ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας πριν τη διακοπή με πέντε διαδοχικές νίκες και γκολ 13-3. Μάλιστα, σε αυτό το σερί δεν κέρδισε τυχαίους αντιπάλους, αλλά μεταξύ άλλων τη Ρόμα με 4-0 και την Ίντερ με 3-1.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια της εκτός έδρας, η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ κέρδισε με 2-1 τη Μόντσα και με 3-1 τη Σασουόλο. Απόλυτα ανταγωνιστική ήταν και στο Σαν Σίρο, κόντρα στη Μίλαν, παρά την ήττα στο τέλος με 4-2.

Στον αντίποδα, η Βερόνα έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σαμπντόρια, στις πρώτες επτά αγωνιστικές και όλα δείχνουν ότι την περιμένει μία ανηφορική σεζόν.

Πριν το παράθυρο των εθνικών, έχασε με 2-0 τόσο στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο, όσο και στο Αρτέμιο Φράνκι από τη Φιορεντίνα. Και στα δύο παιχνίδια, το σύνολο του Γκαμπριέλε Τσόφι ήταν ακίνδυνο, όπως μαρτυρούν και τα xGoals. 1,85-0,40 κόντρα στη Λάτσιο και 2,83-0,61 με τη Φιορεντίνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το γεγονός ότι η Βερόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ δεν προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού το καλοκαίρι έχασε τους τρεις κορυφαίους της σκόρερ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Τζιοβάνι Σιμεόνε συνεχίζει στη Νάπολι, ο Τζιανλούκα Καπράρι στη Μόντσα και ο Αντονίν Μπάρακ στη Φιορεντίνα. Οι τρεις τους πέρυσι σημείωσαν συνολικά 40 γκολ, συνεπώς είναι απολύτως φυσιολογικό ότι η Βερόνα έχει επηρεαστεί φέτος από την αποχώρησή τους.

Με βάση λοιπόν τη φόρμα των δύο ομάδων και το γεγονός ότι τα επιθετικά ατού της Ουντινέζε είναι σε άριστη κατάσταση (4 γκολ ο Μπέτο, 6 ασίστ ο Ντεουλοφέου) πάμε με το διπλό, το οποίο λογικά παίρνει παιχνίδι και από τα αρχικά 2.50 έχει υποχωρήσει στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα – Ουντινέζε: 2 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ