TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ποντάρισμα σε δύο μάχες παραμονής

Ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ σε αναμέτρηση κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν στο Europa Conference League
Ο Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις Ράγιο Βαγιεκάνο - Έλτσε και Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια τους στο πρωτάθλημα δίνουν απόψε Λέστερ και Νότιγχαμ (22:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Οι θέσεις των Ρότζερς - Κούπερ είναι επισφαλείς.

Η Λέστερ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό σε 7 παιχνίδια και αν δεν κερδίσει τη Νότιγχαμ δύσκολα να υπάρξει άλλο υπομονή, η Νότιγχαμ πήρε 4 τυχερούς βαθμούς την εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ και την ισοπαλία στην έδρα της Έβερτον λόγω της εντυπωσιακής κατάστασης που βρέθηκε ο Χέντερσον στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν αδύνατον να συνεχίσει να κρατάει μόνος του την άμυνα της Νότιγχαμ και από την στιγμή που δεν υπήρξε αγωνιστική πρόοδος ήρθαν 4 ήττες στη σειρά με 14 τέρματα παθητικό.

Προγνωστικά Αγγλία: Το πλεονέκτημα της Λέστερ

Ουσιαστικά και οι δύο ομάδες περιμένουν το σημερινό παιχνίδι σαν σωσίβιο για τη συνέχεια. Ψάχνουν να βρουν μία νέα αφετηρία στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και μία νίκη για να τους σηκώσει για τη συνέχεια. Πιστεύω πως η Λέστερ είναι πιο εύκολο να τη βρει. Σαν ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν χρόνια μαζί.

Οι Τίλεμανς, Μάντισον, Βάρντι και Μπαρνς έχουν ποιότητα, μεταξύ τους αυτοματισμούς και μπορούν να λυγίσουν μία άναρχη συνολικά ομάδα. Η Νότιγχαμ γέμισε με νέους ποδοσφαιριστές, όμως είναι δύσκολο τόσο πολλοί νέοι παίκτες να βρουν μεταξύ τους χημεία και δίνεται πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ο άσος της Λέστερ στο 1.82 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Ευκαιρία να ανέβει στην 9η θέση

Στη La Liga η Ράγιο υποδέχεται την ουραγό Έλτσε (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Ιραόλα θέλει να πετύχει ό,τι και την περσινή σεζόν. Μέσα από ένα καλό ξεκίνημα να εξασφαλίσει νωρίς και χωρίς άγχος την παραμονή της. Το φετινό της ξεκίνημα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο της περασμένης χρονιάς, όμως για μία ομάδα που στόχο έχει την άνετη παραμονή είναι θετικό. Αν κερδίσει σήμερα την ουραγό Έλτσε φθάνει στην 9η θέση με 10 βαθμούς Βαλένθια και Θέλτα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έλτσε στο ξεκίνημα είναι μία… τραγωδία. Σε 6 αγώνες έχει πάρει έναν βαθμό, στο γήπεδο της στο 1-1 με την Αλμερία. Προσέξτε, σε ένα παιχνίδι που το σκορ είχε διαμορφωθεί από το 30ο λεπτό και η Έλτσε έπαιζε από το 32ο λεπτό με παίκτη παραπάνω.

Δεν το αξιοποίησε και δεν κατάφερε να δημιουργήσει και ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, 1,21 - 1,17 xG στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια τα έχει χάσει έχοντας δεχτεί 15 τέρματα. Ο Φρανθίσκο παίζει την θέση του με Ράγιο και Μαγιόρκα. με την εικόνα που δείχνει η ομάδα του δύσκολο να την κρατήσει. Ο άσος στο 1.72 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ: 1 (απόδοση 1.82), 22:00
  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Έλτσε: 1 (απόδοση 1.72), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ