ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Παράδοση για 1.91 στο Γιουβέντους - Σασουόλο

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ίντερ
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Serie A κόντρα στη Σασουόλο.

Η Γιουβέντους κατακτούσε εννιά διαδοχικά χρόνια το πρωτάθλημα Ιταλίας από το 2012 ως το 2020, ωστόσο την τελευταία διετία έχει περάσει σε φάση ύφεσης, αφήνοντας τα σκήπτρα στις ομάδες του Μιλάνου.

Πέρυσι, έφτασε σε σημείο να... πανηγυρίζει για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Champions League, η οποία μόνο δεδομένη δεν ήταν στο πρώτο μισό της σεζόν. Παρότι βυθισμένη στη μετριότητα, η διοίκηση διατήρησε στον πάγκο τον Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος φέτος είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει μία βελτιωμένη εικόνα σε όλα τα επίπεδα.

Γιουβέντους - Σασουόλο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Άλλωστε, έγινε προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ με σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Ανχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν) και ο Φίλιπ Κόστιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης). Εξάλλου, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι από την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έδωσε 41 εκατ. ευρώ (!) για τον Βραζιλιάνο στόπερ Μπρέμερ (Τορίνο), ο οποίος έρχεται ως αντικαταστάτης του Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός συνεχίζει στην Μπάγερν, ωστόσο μεγαλύτερη απώλεια λογίζεται αυτή του Πάουλο Ντιμπάλα, που έφυγε ως ελεύθερος για τη Ρόμα.

Στην προετοιμασία της, η Γιουβέντους επέλεξε να δώσει πολύ δυνατά φιλικά, στα οποία φάνηκε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, αφού σε τρία ματς με Μπαρτσελόνα (2-2), Ρεάλ (2-0) και Ατλέτικο (4-0) δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σασουόλο έχει την ταμπέλα της "φόνισσας των γιγάντων", ωστόσο πέρυσι πραγματοποίησε μία μάλλον μέτρια σεζόν έξω από τη δεκάδα (τερμάτισε 11η). Προβληματικά ξεκίνησε και η φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού αποκλείστηκε πρόωρα από το κύπελλο, χάνοντας με 3-2 από τη Μόντενα.

Στον πάγκο παραμένει ο Αλέσιο Ντιονίζι. Στο ρόστερ υπάρχουν αλλαγές, με κυριότερη την πώληση του βασικού φορ Τζιανλούκα Σκαμάκα στη Γουέστ Χαμ με 36 εκατ. ευρώ! Στη θέση του πάντως έφερε δανεικό από την Ιντερ τον Λούκα Πιναμόντι, που πέρυσι ήταν εξαιρετικός με την Έμπολι, σημειώνοντας 13 γκολ.

Νέα αποκτήματα επίσης είναι ο Ουρουγουανός φορ Αγκουστίν Άλβαρες (Πενιαρόλ) και ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός Κρίστιαν Θόρστβεντ (Γκενκ), οι οποίοι κόστισαν 22 εκατ. ευρώ!

Την περσινή σεζόν η Σασουόλο είχε εκμεταλλευτεί την τραγική αγωνιστική κατάσταση της Γιουβέντους και είχε κερδίσει μέσα στο Τορίνο με 2-1. Φέτος, δεν δείχνει το ίδιο ικανή, ωστόσο η Γιούβε εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα απουσιών.

Για διάφορους λόγους ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει για την πρεμιέρα τους Ραμπιό, Σέσνι, Πογκμπά, ΜακΚένι, Κιέζα και Κεν. Στην ενδεκάδα πάντως αναμένεται να βρεθούν κανονικά οι νεοφερμένοι Μπρέμερ, Κόστιτς, Ντι Μαρία και φυσικά στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, η πρεμιέρα με τη Σασουόλο (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) μπορεί να αποκτήσει ύπουλο χαρακτήρα για αυτό καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη τον χαμηλό άσο. Πιο ενδιαφέρον μοιάζει το combo Goal/Goal & Over 2,5, που επιβεβαιώνεται κατά κόρον στη μεταξύ τους παράδοση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέρνουν 11 διαδοχικά Over 2,5 από τη σεζόν 2017/18. Μάλιστα, τα τελευταία επτά συνδυάστηκαν και με Goal/Goal. Το combo αποδίδει πάνω από 1.90 και έχει λογική, καθώς η Σασουόλο είναι μία ομάδα που συνηθίζει να παίζει επιθετικά, χωρίς κόμπλεξ απέναντι στους μεγάλους και δίχως την παραμικρή σκοπιμότητα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Σασουόλο: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.91), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ