ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Δίνει απαντήσεις με Νούνιες η Λίβερπουλ στο 2.05

Ο Ντάργουιν Νούνιες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Φούλαμ στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League 2022/23
Ο Ντάργουιν Νούνιες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Φούλαμ στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League 2022/23 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League.

Η Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή Premier League, αφού στην πρεμιέρα άφησε δύο βαθμούς στο Λονδίνο, μένοντας στο 2-2 με τη νεοφώτιστη Φούλαμ.

Η εμφάνιση των Reds ήταν πολύ μακριά από τα γνωστά τους στάνταρ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, αλλά κατάφεραν να βρουν απαντήσεις, αρχικά με τον Νούνιες (64') και εν συνεχεία με τον Σαλάχ (80'). Στο τέλος, η ομάδα του Κλοπ είχε και δοκάρι για να φτάσει στο 3-2, συνολικά πάντως δεν άξιζε να φύγει νικήτρια από το Craven Cottage.

Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απόψε, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Το πιθανότερο είναι πως οι Κυπελλούχοι Αγγλίας θα επιδιώξουν να σβήσουν τις άσχημες εντυπώσεις από την πρεμιέρα, με μία πειστική επικράτηση.

Άλλωστε, διατηρούν εκπληκτική παράδοση κόντρα στους Λονδρέζους. Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ κερδίζει την Κρίσταλ Πάλας σε επίπεδο Premier League δέκα διαδοχικούς αγώνες. Αυτό το είναι το χειρότερο σερί των "αετών" απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη (16-4-0) μέσα στο 2022 στην Premier League και ότι τις προηγούμενες εννιά σεζόν ξεκίνησε πάντα με νίκη στο πρώτο ματς στο Άνφιλντ.

Η Πάλας στην πρεμιέρα έχασε 2-0 στο Selhurst Park από την Άρσεναλ. Για ένα 20λεπτο δεν βρισκόταν πουθενά στο γήπεδο. Μετά το 1-0 (20') άρχισε να βρίσκει πατήματα και είχε τις στιγμές της για να το φέρει στα ίσα, πριν δεχθεί τη χαριστική βολή με αυτογκόλ στο 85'.

Το θετικό για τον Πάτρικ Βιεϊρά είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα θέματα απουσιών. Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τιάγκο και Τσαμπερλέιν. Αναμένεται πάντως να ξεκινήσει αυτή τη φορά στην ενδεκάδα τον Νούνιες, ο οποίος στην πρεμιέρα έπαιξε ως αλλαγή του Φιρμίνιο.

Φυσικά για τον Ουρουγουανό το αποψινό παιχνίδι θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, διότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως παίκτης της Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ, σε επίσημο αγώνα. Το ενδεχόμενο να σκοράρει, δίνοντας συνέχεια στο σερί του, μετά τα γκολ που πέτυχε στο Σούπερ Καπ με τη Σίτι και στην πρεμιέρα με τη Φούλαμ, ανεβάζει τον πιθανό άσο από το 1.30 στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: 1 & Νούνιες Να Σκοράρει (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ