ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Με φόρα από το Κύπελλο η Κρεμονέζε

Ο άσος της Κρεμονέζε Εμανουέλ Αϊβου
Ο άσος της Κρεμονέζε Εμανουέλ Αϊβου © 2023 LUCA BRUNE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπολόνια με την Κρεμονέζε.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 19η αγωνιστική της Serie A. Στο Renato Dall' Ara η Μπολόνια υποδέχεται την ουραγό Κρεμονέζε και είναι φαβορί σε στο 1.85-1.90 (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έπαιξε την Πέμπτη στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο για τους “16” του κυπέλλου Ιταλίας. Τέλειωσε το ματς με μόλις τρεις τελικές και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό.

Στον αντίποδα, η Κρεμονέζε πήρε μία παντελώς ανέλπιστη πρόκριση κόντρα στην πρωτοπόρο Νάπολι, την περασμένη Τρίτη. Προηγήθηκε αρχικά με τον Οκερέκε στο 18' και παρότι το ματς γύρισε, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Αφένα-Γκιάν στο 87'. Στην παράταση άντεξε, παρότι έμεινε με δέκα στο 100' και τελικά ολοκλήρωσε την έκπληξη στα πέναλτι (5-4).

Η θητεία λοιπόν του Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ξεκίνησε με ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί αν αυτή η πρόκριση τής δώσει ψυχολογική ώθηση και στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται, ότι η Κρεμονέζε απέλυσε τον Μαξ Αλβίνι μετά την ήττα από τη Μόντσα, την προηγούμενη αγωνιστική, με την οποία συμπλήρωσε 18 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα!

Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και απέχουν δέκα βαθμούς από τη σωτηρία. Με έναν ολόκληρο γύρο να απομένει, μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Η πραγματικότητα βέβαια είναι, ότι η Κρεμονέζε δεν έχει τίποτα να χάσει από εδώ και πέρα και το πιθανότερο είναι πως θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία, έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πάνω σε αυτή τη λογική, έχει νόημα να κυνηγήσουμε το αουτσάιντερ Over 2,5 στο 2.10+. Η Κρεμονέζε θα προσπαθήσει να ψάξει από εδώ και πέρα αποτελέσματα εκτός προγράμματος και δεν έχει κανέναν λόγο να παίζει κλειστά. Άλλωστε, το επιθετικό δίδυμο Οκερέκε, Αφένα-Γκιάν είναι αρκετά αξιόλογο για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Από την άλλη, η Μπολόνια μπορεί να στερείται τον αρχισκόρερ της, τον Μάρκο Αρναούτοβιτς (8 γκολ), ωστόσο τα παιχνίδια της κατά κανόνα ανοίγουν, με συνέπεια να μετράει 6/7 Over 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές. Μοναδικό Under 2,5 σε αυτό το διάστημα, ήταν κόντρα στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Κρεμονέζε: Over 2,5 (απόδοση 2.12), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ