TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Πήραν ψυχολογία από το Σούπερ Καπ

Inter Milan's Hakan Calhanoglu, left, celebrates with his teammate Lautaro Martinez, left, after scoring against Spezia during a Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug.20, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Hakan Calhanoglu, left, celebrates with his teammate Lautaro Martinez, left, after scoring against Spezia during a Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug.20, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Καυτός ο φορμαρισμένος Τσάρλυ, έστειλε νέο ταμείο την Κυριακή με ιταλική δυάδα (διπλό η Ρόμα, Χ2 η Αταλάντα) του 3.20 και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με δύο επιλογές από τη La Liga και τη Serie A.

Η Ίντερ πήρε ψυχολογία από την τριάρα που έριξε στην Μίλαν για το Σούπερ Καπ και θέλει να κρατήσει τη διαφορά στα επίπεδα των 10 βαθμών από την πρωτοπόρο της Serie A, Νάπολι.

Με φόρα από την τριάρα στο Σούπερ Καπ

Ασφαλώς, ο ρεαλιστικός στόχος μοιάζει να είναι η δεύτερη θέση, σίγουρα όμως, στο μυαλό του Ιντσάγκι και των παικτών του, υπάρχει και το ενδεχόμενο η πρώτη θέση να αρχίσει να βαραίνει τις πλάτες των παικτών της Νάπολι και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να επιστρέψει η Ίντερ στη μάχη του τίτλου.

Προς το παρόν πάντως, η Νάπολι παραμένει η πιο καυτή ομάδα της Ευρώπης και στόχος των νερατζούρι είναι η εξασφάλιση της τετράδας. Σε πρώτη φάση λοιπόν, η Ιντερ καλείται να βάλει από κάτω τη Μίλαν και εν συνεχεία, αν προκύψει η αγωνιστική πτώση της Νάπολι, θα φανεί αν είναι σε θέση να ασκήσει πίεση.

Η Έμπολι την περασμένη Δευτέρα, πέτυχε μία τυχερή νίκη επί της Σαμπντόρια, που της έχει δώσει σημαντική διαφορά από την τελευταία τριάδα. Μετά τη νίκη της Βερόνα επί της Λέτσε, βρίσκεται στους 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η νίκη της Ίντερ με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.75 (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή

Η Βαλένθια έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή, με συνέπεια να υποχωρήσει στη 13η θέση της La Liga. Υπάρχουν όμως ισχυρές ενδείξεις, πως τα αποτελέσματα θα έρθουν και θα ανέβει στη βαθμολογία. Προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που λύγισε στα πέναλτι από τη Ρεάλ. Κατόπιν, ακολούθησε το εύκολο 4-0 στο κύπελλο επί της Σπόρτινγκ Χιχόν, με δύο γκολ του Καβάνι, που έφερε τις "νυχτερίδες" στα προημιτελικά του θεσμού.

Απόψε, η Βαλένθα υποδέχονται τη Αλμερία (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πιο κάτω από την Βαλένθια. Η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ πιο μεγάλη και φαίνεται και από τη διαφορά στα xGoals. Με βάση αυτή, η Βαλένθια θα έπρεπε να βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και η Αλμερία στην 17η! Ο άσος στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Έμπολι: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Βαλένθια - Αλμερία: 1 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ