BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ιταλία: Λίγα γκολ στο Τορίνο

Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023
Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ημιτελική φάση στο Κύπελλο Ιταλίας, υπάρχουν και ρεβάνς σε περίπου 20 μέρες. Μεγάλο ματς το Γιουβέντους – Λάτσιο.

Δεν έχει στοπ ο κατήφορος για τη Γιουβέντους, μία νίκη στα τελευταία εννιά (1-4-4), έχασε από τη Λάτσιο με 1-0 με γκολ στο 93’. Απόλυτα επιτυχημένο το ντεμπούτο του Ίγκορ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία, και με την τύχη στο 93’ να βρει με τον Μάρουσιτς το νικητήριο γκολ, στην πρώτη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους (1-0) σε διάστημα τριών ημερών. Η Γιουβέντους έχει μία νίκη στα 9 τελευταία και αυτή επί της Φροζινόνε στο 95’, απογοητεύει με την εικόνα της. Προσεκτική θα είναι η Λάτσιο, στη λογική του αγώνα πρωταθλήματος, πάμε με το χαμηλό σκοράρισμα. Επιλογή το Under 2,5 στο 1.60.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Το βράδυ για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας υπάρχει ένα παιχνίδι που αξίζει να πάρει ποντάρισμα. Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Φορτούνα και τη Ναϊμέγκεν. Αμφότερες εντυπωσιάζουν φέτος, βρίσκονται ψηλά και διεκδικούν την είσοδο στα playoffs της Ευρώπης, ενώ η Ναϊμέγκεν βρίσκεται και στον τελικό του κυπέλλου. Η τελευταία έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει την Αϊντχόφεν φέτος στο πρωτάθλημα (!), καθώς επικράτησε το Σάββατο με 3-1. Σκοράρει κατά ριπάς η Ναϊμέγκεν και πηγαίνει σε μια έδρα που η Φορτούνα παίζει πάντα επιθετικά. Καλή επιλογή το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ πρόγραμμα στην Τουρκία, μένουμε το Αντάλιασπορ – Ανκαραγκουτσού. Πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπεσίκτας με 2-1 η Αντάλιασπορ, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει εκεί. Επιτέλους νίκη που τόσο χρειαζόταν με το 2-1 επί της Μπασακσεχίρ για την Ανκαραγκουτσού. Η Αντάλιασπορ έχει 11/15 Under 2,5 εντός έδρας και μπορεί να δώσει συνέχεια στα ματς με λίγα γκολ, κόντρα σε μια ομάδα που είναι στο… DNA του προπονητή της πρώτα να προσέχει την άμυνα. Στο 1.70 είναι καλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντάλιασπορ - Ανκαραγκουτσού: Under 2,5 (απόδοση 1.70), 20:30
  • Γιουβέντους - Λάτσιο: Under 2,5 (απόδοση 1.60), 22:00
  • Φορτούνα – Ναϊμέγκεν: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ