ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Υπερβολικό το 2.65 στην πρεμιέρα της Ατλέτικο

Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο απέναντι στην Κάντιθ σε αγώνα της La Liga | 11 Μαρτίου 2022
Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο απέναντι στην Κάντιθ σε αγώνα της La Liga | 11 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Ατλέτικο στη La Liga κόντρα στη Χετάφε.

Η Ατλέτικο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021, υποχώρησε πέρυσι στην τρίτη θέση της La Liga, μένοντας πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Φέτος για ακόμη μία φορά το κλασικό ερώτημα που διατυπώνεται για τους "ροχιμπλάνκος" είναι αν μπορούν να μπουν σφήνα στη μάχη της Ρεάλ με τη θεωρητικά ενισχυμένη Μπαρτσελόνα. Οι μπουκ δεν τους δίνουν τις καλύτερες πιθανότητες. Τη στιγμή που η Ρεάλ παίζει στο 2.00 για τον τίτλο και η Μπαρτσελόνα στο 2.30, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προσφέρεται στο 7.00.

Χετάφε - Ατλέτικο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Αργεντινός τεχνικός καθοδηγεί δέκα ολόκληρα χρόνια την Ατλέτικο και παρότι πέρυσι εισέπραξε για πρώτη φορά τόσο έντονα ένα κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του, παραμένει ακλόνητος στον πάγκο των Μαδριλένων.

Μετρημένες οι αλλαγές στο ρόστερ. Έφυγαν οι Σουάρες (Νασιονάλ) και Βρσάλικο (Ολυμπιακός). Αποκτήθηκαν ο δεξιός μπακ Ναουέλ Μολίνα (Ουντινέζε) με 20 εκατ. ευρώ, ο μεσοεπιθετικός Σάμουελ Λίνο (Ζιλ Βιθέντε) με 6,5 εκατ. ευρώ και ο πολύπειρος, διεθνής Βέλγος, αμυντικός χαφ Βίτσελ (Ντόρτμουντ). Επίσης, επέστρεψαν από δανεισμό και υπολογίζονται κανονικά από τον Σιμεόνε οι Μοράτα (Γιουβέντους) και Σαούλ (Τσέλσι).

Στα φιλικά, η Ατλέτικο άφησε θετικές εντυπώσεις κάνοντας 4/4 νίκες, με πιο σημαντικές το 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 4-0 επί της Γιουβέντους.

Για το αποψινό μαδριλένικο ντέρμπι με τη Χετάφε (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), η Ατλέτικο είναι λογικό φαβορί στο 1.85. Υπενθυμίζεται ότι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της εκτός έδρας με τη Χετάφε, σε επίπεδο La Liga σημείωσε επτά νίκες (7-1-0) και δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χετάφε πέρυσι ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, όμως τον Οκτώβριο επέστρεψε στον πάγκο της για τρίτη φορά ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και τελικά ο βασικός στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε, έστω κι αν η ομάδα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Φέτος, στη Χετάφε υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η σωτηρία θα έρθει με σαφώς λιγότερα δράματα, αφού έγιναν ορισμένες καλές μεταγραφές, που ενίσχυσαν το ρόστερ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μολονότι η Χετάφε διατηρεί πολύ άσχημη παράδοση στα ντέρμπι με την Ατλέτικο, πέρυσι έβγαλε το λάδι στους "ροχιμπλάνκος" και στις δύο συναντήσεις τους. Στο "Αλφόνσο Πέρεθ" η Ατλέτικο πέρασε 2-1 με δραματική ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Σουάρες στο 78' και στο 91'. Εξίσου δραματική ήταν η νίκη της Ατλέτικο και στο "Μετροπολιτάνο", όπου κέρδισε τον περασμένο Φεβρουάριο με το χορταστικό 4-3, χάρη σε ένα γκολ του Μάριο Ερμόσο στο 89'.

Εν ολίγοις, την περσινή σεζόν σημειώθηκαν 10 γκολ στις δύο αναμετρήσεις τους και στην αποψινή πρεμιέρα το Goal/Goal παίζει υπερβολικά ψηλά, ακόμη και στο 2.65! Η Χετάφε διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό επιθετικό δίδυμο με τους Ουνάλ και Μπόρχα Μαγιοράλ, οι οποίοι πέρυσι σημείωσαν συνολικά 22 γκολ. Διόλου απίθανο να βρουν κι ένα στην αποψινή πρεμιέρα με την Ατλέτικο, προκειμένου να οδηγήσουν το ματς προς το αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Ατλέτικο: Goal/Goal (απόδοση 2.65), 20:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ