BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα με 4.15

Osasuna's goalkeeper Sergio Herrera reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 7, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Osasuna's goalkeeper Sergio Herrera reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 7, 2023. (AP Photo/Jose Breton) © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Μπαρτσελόνα – Οσασούνα.

Στο πρόγραμμα υπάρχει το Μπαρτσελόνα – Οσασούνα, ο δεύτερος ημιτελικός του ισπανικού Σούπερ Καπ, ο οποίος διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Νοκ-άουτ αναμέτρηση και εδώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Οι αποδόσεις εν μέρει σωστά καθιστούν μεγάλο φαβορί την Μπαρτσελόνα. Παρ’ όλα αυτά οι “μπλαουγκράνα” δεν έχουν λυθεί σε τέτοιο επίπεδο ώστε να περιμένει κάποιος πως θα πάρουν το ματς δια περιπάτου. Και οι 12 τελευταίες νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις είναι με διαφορά ενός γκολ, ακόμη και στο πρόσφατο κυπελλικό με την άσημη Μπαρμπάστρο. Η Οσασούνα έχει σκληρύνει εσχάτως και θα παίξει ρέστα, αξίζει να ψάξουμε το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1.5 σε απόδοση 1.72, αφού και οι τρεις τελευταίες ήττες της από την Μπαρτσελόνα είναι στο γκολ.

Ποιότητα φουλ η ομάδα του Τσάβι, παρ’ όλα αυτά η επιθετική συγκομιδή της είναι φανερά υποδεέστερη από την αντίστοιχη της Ρεάλ και της Χιρόνα. Μάλιστα, δεν έχει σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ στα έξι από τα 10 τελευταία της στη La Liga, την ώρα που η Οσασούνα έχει κρατήσει τρεις φορές το μηδέν πίσω στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αουτσάιντερ το Under 2,5 στο 2.40.

Συμπερασματικά καταλήγουμε σε ένα Bet Builder με 2 (+1.5 ΑΗ) & Under 2,5 που μας δίνει απόδοση 4.15

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Οσασούνα : 2 (+1,5 ΑΗ) & Under 2,5 (απόδοση 4.15), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ