BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Μία κόντρα και μία ισοπαλία από τη La Liga

Celta players celebrate after Jorgen Strand Larsen scored the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Celta players celebrate after Jorgen Strand Larsen scored the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Τέσσερα ματς από την εμβόλιμη αγωνιστική της Ισπανίας στο πρόγραμμα της Τετάρτης και επιλέγουμε μια κόντρα και μια… μοιρασιά.

Γρανάδα – Κάδιθ. Γερό εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας στη La Liga. 19η και προτελευταία η Γρανάδα με 8 βαθμούς, και μέσα φυσικά στην τριάδα του υποβιβασμού, 17η με 15 η Κάδιθ, ακριβώς πάνω από την κόκκινη γραμμή, στο +2 από τη 18η Θέλτα. Πραγματικά πολύ κρίσιμο παιχνίδι και τέτοια ματς είναι συνήθως επιφυλακτικά, νευρικά και οριακά. Και σε αυτή τη λογική είναι μάλλον υπερβολικό το να δίνεται η Γρανάδα φαβορί του 2,20 και το διπλό της Κάδιθ να φτάνει στο 3,20.

Η Γρανάδα μπορεί να είναι αυτή για την οποία το ματς είναι το απόλυτο must win, αλλά είναι ταυτόχρονα και αυτή που έχει όλο το άγχος και την πίεση πάνω της. Και βέβαια μιλάμε για μια ομάδα που έρχεται από τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της και η τελευταία -και μοναδική- νίκη της ήταν στα τέλη Αυγούστου, έχοντας ρεκόρ 0-5-10 έκτοτε. Όχι πως η Κάδιθ είναι σούπερ, αλλά τουλάχιστον είναι σκληρή ομάδα και με χαρακτήρα που χάνει δύσκολα. 2-9-7 το συνολικό ρεκόρ της, έχοντας μείνει αήττητη, με πέντε σερί ισοπαλίες, στα πέντε τελευταία της. Και η πιο πρόσφατη ήττα της ήταν από τη Ρεάλ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Θέλτα – Μπέτις. H φετινή La Liga είναι μια κατηγορία που έχει εύκολη την ισοπαλία. Για την ακρίβεια, η La Liga είναι η πιο… Χ λίγκα από όλες τις μεγάλες της Ευρώπης (31,11% ισοπαλίες, με τη δεύτερη Ligue 1 στο 30,07% και τη Serie A στο 27,22%). Και δύο από τις ομάδες της La Liga που έχουν εμφανέστατη ροπή στην ισοπαλία φέτος είναι η Θέλτα και η Μπέτις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις ειδικά είναι η ομάδα με τα περισσότερα φέτος Χ, που έφτασαν ήδη σε διψήφιο νούμερο (6-10-2 συνολικά, 1-6-2 εκτός έδρας), αλλά και η Θέλτα δεν πάει καθόλου πίσω: 2-7-9 συνολικά, 1-4-4 εντός έδρας. Χτυπάει κάπως λοιπόν ότι στο σετ των αποδόσεων το Χ είναι τρίτο σημείο. Ένα Χ που δεν θα είναι και τόσο κακό για καμία τους, με δεδομένο ότι καμία δεν έχει εύκολη τη νίκη και ότι είμαστε και στο πρώτο «αναγνωριστικό» παιχνίδι μετά τη μίνι διακοπή των εορτών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Κάδιθ: 2 DNB (απόδοση 2,35) 18:00
  • Θέλτα – Μπέτις: Χ (απόδοση 3,30) 20:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ