BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Καθαρίζει η Ατλέτικο, ντέρμπι λεπτομερειών στην Καταλονία

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της Primera Division σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αλμερία. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν για ακόμη μία φορά κόντρα την Μπάρτσα (0-1) στη Βαρκελώνη. Στα θετικά είναι ότι είναι ξεκούραστοι, μιας και έχουν περάσει απευθείας στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας λόγω της συμμετοχής τους στο Σούπερ Καπ. Η Αλμερία γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Μπαρμπάστρο (0-1), ομάδα Ε’ κατηγορίας! Θυμίζουμε πως έως τώρα οι φιλοξενούμενοι έχουν… μηδέν νίκες στο πρωτάθλημα, οπότε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο επέφερε κι άλλο βάρος.

Η Ατλέτικο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και από την ίδια εξαρτάται το εύρος του αποτελέσματος. Λαμβάνοντας υπόψιν πως έχει μεσοβδόμαδα και το ματς με τη Λάτσιο για το Champions League και θα θέλει να “καθαρίσει” νωρίς, πάμε στο Over 1,5 γκολ ημίχρονο. Το έφερε, στο Μετροπολιτάνο, στα 3/4 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και στα 8/8 με τη νυν αντίπαλό της! Η επιλογή αυτή έχει απόδοση 2.06.

Συνεχίζουμε με το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ζιρόνα. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν βελτίωση κόντρα στην Ατλέτικο, στη νίκη με 1-0, έχοντας ως κορυφαίο τον κίπερ Πένια, ο οποίος προέβη σε αρκετές εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ούτε αυτή είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο, επειδή θα παίξει στο Σούπερ Καπ. Η Ζιρόνα συνέχισε τις… ανατροπές, καθώς έφτασε τις 7 στη σεζόν με το 5-2 (από 1-2 ημίχρονο) κόντρα στην Οριχουέλα (Γ’) στο Κύπελλο. Για ακόμη μία φορά την… παράσταση έκλεψε ο χαρισματικός 37χρονος Ουρουγουανός μπομπέρ, Στουάνι (δύο γκολ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολύ περίεργο παιχνίδι, λόγω και των σχέσεων των δύο ομάδων, μιας και η Μπαρτσελόνα είναι κατά κάποιο τρόπο σαν “μαμά” της Ζιρόνα. Θα ζητήσουμε να έχει το ματς τουλάχιστον ένα δοκάρι. Η γηπεδούχος μετράει 11 σε 15 αγώνες και η φιλοξενούμενη 8, αμφότερες στο πρωτάθλημα. Το Over 0,5 δοκάρι έχει απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλμερία: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.06), 15:00
  • Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα: Over 0,5 δοκάρι (απόδοση 1.80), 22:00

Η Primera Division παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά σε όλα τα παιχνίδια κάθε αγωνιστική

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ