TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Καθαρόαιμο... άτι ο Κόλο Μουανί, αξίζει το 2.50

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 © 2023/ALEXANDRA BEIER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με τη Χέρτα.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται η 19η αγωνιστική στην Bundesliga. Το πιο καθαρό φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα θεωρείται η Αϊντραχτ κόντρα στη Χέρτα, καθώς ο άσος της παίζει στο 1.45-1.50 (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24).

Μάλλον λογική η αντιμετώπιση των στοιχηματικών εταιριών, δεδομένου ότι η Χέρτα πραγματοποιεί το χειρότερό της ξεκίνημα μετά από χειμερινή διακοπή. Μέσα στο 2023 έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και γκολ 1-10. Τελευταία αποτυχία το εντός έδρας 2-0 στο μεγάλο ραντεβού με τη συμπολίτισσα Ουνιόν. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα σε ντέρμπι του Βερολίνου και φυσικά πλήγωσε την περηφάνια των οπαδών της.

Επίσης, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν απαρχή εξελίξεων, καθώς το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να απολύσει τον αθλητικό διευθυντή, Φρέντι Μπόμπιτς, ο οποίος ήρθε το 2021 με τα βαΐων και κλάδων από την Αϊντραχτ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να συμμαζέψει την κατάσταση στη "γηραιά κυρία".

Πλέον, μένει να φανεί τι θα απογίνει με τον τεχνικό Σάντρο Σβαρτς, που ήταν επιλογή του Μπόμπιτς. Από τη διοίκηση υποστηρίζουν ότι στηρίζουν κανονικά τον 44χρονο τεχνικό, ωστόσο είναι προφανές πως τα ερείσματα έχουν πια μειωθεί αισθητά για τον άλλοτε προπονητή της Μάιντς. Το πιθανότερο είναι πως ο Σβαρτς θα κρίνεται αγώνα με τον αγώνα στο εξής και αν δεν γυρίσει άμεσα το χαρτί, σύντομα θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το τοπίο, είναι λογικό να προσφέρεται καθαρό φαβορί η Αϊντραχτ, έστω κι αν η Χέρτα έχει χάσει μόνο μία φορά στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στη Φρανκφούρτη. Βέβαια, οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές για να γίνει σοβαρή κουβέντα υπέρ του άσου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αντίθετα, έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Κόλο Μουανί. Ο επιθετικός των "αετών" είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στράικερ στο γερμανικό πρωτάθλημα με 7 γκολ και 10 ασίστ σύμφωνα με τη στατιστικά της Bundesliga. Μπορεί να μην είναι "στυγνός εκτελεστής" όπως για παράδειγμα ο Νίκλας Φίλκρουγκ της Βέρντερ, ωστόσο έχει όλο το πακέτο για να μεταπηδήσει πολύ σύντομα στην Premier League και αναντίρρητα η Αϊντραχτ έκανε το μεταγραφικό "κόλπο" της δεκαετίας φέρνοντας τον παίκτη ελεύθερο από τη Ναντ, το καλοκαίρι!

Ταχύς με την μπάλα στα πόδια, εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα, πραγματικός εφιάλτης για κάθε αντίπαλη άμυνα με το ξεπέταγμα που έχει. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει σκοράρει τέσσερα γκολ, εκ των οποίων αυτό μέσα στο Μόναχο με την Μπάγερν (1-1) και αυτό μέσα στο Φράιμπουργκ (1-1), που χάρισαν δύο βαθμούς στην ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ. Πολύ πιθανό ο Μουανί να συνεχίσει το σερί του απόψε και κόντρα στην παραπαίουσα Χέρτα. Άλλωστε, ο πρώην άσος της Ναντ πετάει μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γαλλίας, όπου σημείωσε μάλιστα κι ένα γκολ κόντρα στο Μαρόκο. Σε αξιόλογες τιμές το ενδεχόμενο να σκοράρει ο 24χρονος φορ, ακόμη και στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρ. - Χέρτα: Μουανί Anytime (απόδοση 2.50), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ