TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα άσων στο 7.40

Ο επιθετικός της Μπόχουμ Φίλιπ Χόφμαν
Ο επιθετικός της Μπόχουμ Φίλιπ Χόφμαν © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε δύο πολύ καλά πληρωμένους άσους από Γερμανία και Ιταλία.

Χωρίς το μεγάλο ματς που θα συγκεντρώσει τους προβολείς το πρόγραμμα του Σαββάτου. Αλλά αυτό, στοιχηματικά, δεν έχει καμία σημασία βέβαια.

Κρεμονέζε – Λέτσε (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Φεβρουάριο δείχνει πλέον το ημερολόγιο, 21η αγωνιστική σήμερα στη Serie Α και η Κρεμονέζε παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη: 0-8-12 το ρεκόρ της. Το εντυπωσιακό με την Κρεμονέζε είναι ότι στο κύπελλο οργιάζει, καθώς πριν από δεκαπέντε μέρες απέκλεισε τη Νάπολι μέσα στο Ντιέγκο Μαραντόνα (2-2 και νίκη στα πέναλτι), ενώ μεσοβδόμαδα έκανε και δεύτερο μπαμ, 2-1 τη Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο, φτάνοντας έτσι στα ημιτελικά του θεσμού.

Πέρα από το κύπελλο είναι ξεκάθαρο ότι η Κρεμονέζε έχει βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, που είναι πλέον τέσσερα ματς στον πάγκο της και, πέρα από τις δύο… μπόμπες στο κύπελλο, μετρά το 1-1 στην Μπολόνια και την οριακή ήττα με 1-2 από την Ίντερ. Θεωρητικά αντίπαλος στα μέτρα της η Λέτσε, που έρχεται από δύο σερί ήττες (2-0 στη Βερόνα και 1-2 από Σαλερνιτάνα), και το 2.70 του άσου είναι μια χαρά απόδοση για να παίξουμε πάνω στο μομέντουμ και στα ρέστα των "γκριτζιορόσι".

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Μπόχουμ – Χοφενχάιμ (16:30 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24). Κρίσιμο ματς στην ουρά της βαθμολογίας, 16η με 16 βαθμούς η Μπόχουμ, 13η με 19 η Χοφενχάιμ. Η Μπόχουμ έρχεται από δύο σερί καθαρές ήττες (2-0 στο Λεβερκούζεν και 5-2 στο Μάιντς), όμως είναι σαφές πως αποτελεί ομάδα έδρας.

Τέσσερις νίκες στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς μετράει η Μπόχουμ και το σημερινό ματς είναι πραγματικά κομβικό, αφού στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει Μπάγερν και Φράιμπουργκ. Στη Χοφενχάιμ, από την άλλη, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά: 0-2-6 στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για την Bundesliga, καθαρός αποκλεισμός και στο κύπελλο από τη Λειψία, και τα ρεπορτάζ θέλουν τη θέση του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο σε περίπτωση νέας αποτυχίας. Στο 2.75 ο άσος, αν μη τι άλλο υποτιμά την έδρα της Μπόχουμ και παραβλέπει το κακό κλίμα στη Χοφενχάιμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρεμονέζε – Λέτσε: 1 (απόδοση 2.70) 16:00
  • Μπόχουμ – Χοφενχάιμ: 1 (απόδοση 2.75) 16:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ